Wenkbrauwverf Kruidvat huismerk: is het wat?

wenkbrauwverf kruidvat

Wenkbrauwverf van Kruidvat is goedkoper als je het huismerk koopt. Maar hoe effectief is de huismerk versie?

Waarom ik Wenkbrauwverf van Kruidvat kocht

Ik draag nooit make-up, maar soms neem ik wel eens de moeite om mijn wenkbrauwen te verven. Dan ben je er immers ook voor minstens een week weer vanaf. Omdat ze het merk wenkbrauwverf dat ik meestal gebruik niet hadden kocht ik wenkbrauwverf van het huismerk van de Kruidvat.

Het was veel goedkoper, maar helaas viel de werking enorm tegen.

Mijn uitgebreide review vind je op mijn review blog.

Ik was helaas niet de enige die teleurgesteld werd in deze wenkbrauwverf van het merk Lash & Brow. Ook blogger Monica had een teleurstellende ervaring.

Wenkbrauwverf Kruidvat nu

Bransus wenkbrauwverf

Het is inmiddels ongeveer twee jaar geleden dat ik wenkbrauwverf van Kruidvat kocht. Kruidvat heeft nu ook wenkbrauwverf van het merk Bransus. Hij kost 8,95.

wenkbrauwverf kruidvat

Met de Bransus wenkbrauwverf heb ik zelf geen ervaring, maar vlogger Pinky Polish wel! Zij is positief over deze wenkbrauwverf, en zegt dat hij bij haar 4 weken blijft zitten.

Swiss O Par wenkbrauwverf Kruidvat

Mijn favoriete merk wenkbrauwverf blijft toch wel Swiss O Par. Ook deze kun je kopen bij Kruidvat. Hij kost daar 13,99.Screen Shot 2020 01 18 at 13.28.32

N.B. Als het even kan adviseer ik je om deze wenkbrauwverf bij de Duitse DM drogist te kopen! Dat doe ik altijd, en ik betaal daar maar de helft voor de Swiss O Par wenkbrauwverf! Ik snap echt niet waarom het in Nederland het dubbele moet kosten. Het prijsverschil is echt enorm vind ik.

Lash & Brow wenkbrauwverf Kruidvat

De Lash & Brow wenkbrauwverf is ook nog steeds te koop bij Kruidvat voor de prijs van 4,99. Maar het is dus echt geen aanrader, omdat het weinig doet voor je wenkbrauwen.

Overigens is de DM sowieso een aanrader. Je bent er over het algemeen veel goedkoper uit voor drogisterij artikelen dan in Nederland!

Samenvattend

Op dit moment kun je bij Kruidvat 3 soorten wenkbrauwverf kopen:

  • Swiss O Par 13,99
  • Lash & Brow 4,99
  • Bransus 8,95

De Lash & Brow raad ik van harte af! Swiss O Par is uitstekend, maar duur. Bransus lijkt een goede middenmoot.

Similar Posts

3 Comments

  1. Ik loop ook achter blijkbaar want wenkbrauw verf ken ik niet .Ik zie de noodzaak er niet van in ,ik epileer en teken ze voorzichtig bij en vind dat voldoende .Waarom verf voor je wenkbrauwen vraag ik me af als een potlood ook goed werkt .Nee niet mijn ding om dit soort rommel te gebruiken en daarbij zou ik bang zijn voor allergische reacties

  2. Hoi, ik ben juist erg tevreden over de wenkbrauwverf van het Kruidvat. Ik gebruikte hiervoor altijd Bransus maar die van het Kruidvat bevalt veel beter. Ik gebruik wel een lange inwerktijd van 10 minuten. Ik doe het iedere twee weken omdat het dan wat vervaagt maar dan is de kleur zeker nog niet weg. Mijn wenkbrauwen zijn kleurloos of blond, rossig, hoe je het noemen wilt. Heb rood haar dus bij mij is verven altijd een probleem. Met de wenkbrauwverf van het Kruidvat geen probleem!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.