Wenkbrauwverf van het Kruidvat huismerk

wenkbrauwverf kruidvat

Ik draag nooit make-up, maar soms neem ik wel eens de moeite om mijn wenkbrauwen te verven. Dan ben je er immers ook voor minstens een week weer vanaf. Omdat ze het merk wenkbrauwverf dat ik meestal gebruik niet hadden kocht ik wenkbrauwverf van het huismerk van de Kruidvat. Het was in ieder geval veel goedkoper. Maar of het ook goed werkte? Dat lees je op mijn review blog.

3 Responses to Wenkbrauwverf van het Kruidvat huismerk

  1. Ik loop ook achter blijkbaar want wenkbrauw verf ken ik niet .Ik zie de noodzaak er niet van in ,ik epileer en teken ze voorzichtig bij en vind dat voldoende .Waarom verf voor je wenkbrauwen vraag ik me af als een potlood ook goed werkt .Nee niet mijn ding om dit soort rommel te gebruiken en daarbij zou ik bang zijn voor allergische reacties

  2. Hoi, ik ben juist erg tevreden over de wenkbrauwverf van het Kruidvat. Ik gebruikte hiervoor altijd Bransus maar die van het Kruidvat bevalt veel beter. Ik gebruik wel een lange inwerktijd van 10 minuten. Ik doe het iedere twee weken omdat het dan wat vervaagt maar dan is de kleur zeker nog niet weg. Mijn wenkbrauwen zijn kleurloos of blond, rossig, hoe je het noemen wilt. Heb rood haar dus bij mij is verven altijd een probleem. Met de wenkbrauwverf van het Kruidvat geen probleem!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.