Reacties

Haar wassen met groene zeep - pH van 10! — 10 reacties

  1. Ik gebruik Elvive Total Repair. Heel stom; mijn liefste ex gebruikte die altijd. 18 jaar lang stond die shampoo in de badkamer. Ik gebruikte hem nooit; ik had mijn eigen shampoo (en cremespoeling) Vlak voor we uit elkaar gingen, gebruikte ik zijn shampoo een keer omdat de mijne op was. En toen kwam ik er dus achter dat ik hem helemaal geweldig vind! Nu gebruik ik hem dus al ruim een jaar en het bevalt prima! Ik gebruik niet eens meer cremespoeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>