Reacties

Tea Topic: Waarvan word je chagrijnig? — 16 reacties

 1. Ik word heel chagrijnig van mensen op de locatie waar ik voor mijn werk een wc ronde loop. Vooral de vraag bent u hier bezig? Nee, ik sta voor mijn lol met handschoenen aan en een wc borstel in de pot, nee, ik sta voor mijn lol met een handdoekrol in mijn handen. Eigenlijk willen ze dat je voor ze aan de kant gaat, ook de vraag ik kan zeker wel even naar het toilet? NEE, NEE en nog eens NEE Vooral omdat het dezelfde mensen zijn die klagen dat de wcs niet goed schoongemaakt worden.

 2. Misschien zie ik er niet aardig genoeg uit, maar bij mij is nog nooit iemand voorgedrongen bij de supermarkt. Maar.. stel me geen moeilijke vragen voor de koffie.. gewoon voor de zekerheid.

  love As Always
  Dimario

 3. mensen die altijd gelijk willen hebben, daar krijg ik het van
  vroeger ging in nog discussies aan, maar daar ben ik mee gestopt en geef ze onmiddellijk gelijk en lach ze uit
  Een @->- voor U.

 4. Op het moment word ik geloof ik vooral chagrijnig van de zoveelste grijze dag. Gisteren genoten van de zon en daardoor krijg ik zóveel zin in de lente. Ik wil dat ie doorzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder