Reacties

Tv beugel versus tv meubel: 10 voor- en nadelen — 25 reacties

 1. Het valt me op de plaatjes op dat er meestal onder een tv aan een beugel toch nog een kastje staat;). Zo'n kast is dus ook gewoon heel handig om spullen in te bewaren.
  Ik heb zelf de tv de deur uit gedaan, maar toen ik 'm nog had, stond hij op het dressoir. Geen echt tv-meubel dus én geen beugel.

 2. Ik heb gelukkig geen van beiden. Na een paar dagen vakantiehuisje of hotel (met tv uiteraard) ben ik weer helemaal overtuigd van mijn standpunt om geen tv aan te schaffen. Wat een rust en ruimte geeft dat in je hoofd.
  En mijn meubels wijzen naar de houtkachel en salontafel ;-).

  • Dat heeft mijn dochter ook,dat is echt een prachtige oplossing als de tv uit staat is het een schilderij naar keuze,wat een techniek toch tegenwoordig,het kost natuurlijk wel stroom .

 3. Wij hebben grote tv Samsung. Goede merk. Aan de muur hangen doen wij niet. Staat gewoon op de dressoir. Leuke foto's om laten zie hoe werkelijk kunnen veranderen. Fijne dag.

 4. Wij hebben een ouderwetse houten wandmeubel,maar we kijken het liefst geen tv,wij willen weinig invloed,en dat geeft heel veel rust. Geen films en series.

 5. Bij een tv heb je vaak ook nog van alles wat erbij hoort, zoals een kastje van de provider en geluidapparatuur. Dus dan heb je toch nog iets van een kastje nodig.
  In het verleden heb ik beide gehad. En inmiddels heb ik geen tv meer.

 6. Op een meubel. Ik houd niet van boren in de muur en dit is echt precies midden op de muur. Helemaal handig is dit misschien niet, maar wel het makkelijkste (en daar ben ik helaas toch wel van). Oeps, hand in eigen boezem. Maar wat er tegenwoordig allemaal kan is wel heel bijzonder.

 7. Bij ons staat de tv op een klein kastje, maar als we de ruimte hadden, dan zou ik de tv op een wat grotere kast neerzetten zodat daar ook weer wat spullen in opgeborgen kan worden. Aan zo'n beugel aan de muur vind ik te kaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder