Ay caramba ik heb corona!

ik heb corona

Nou ja zeg, blijk ik toch corona te hebben!

Ik zat te smullen van mijn karnemelksaus met spek, toen ik me ineens iets realiseerde:

‘Ik proef niks!’

Geen smaak meer

Plotseling ging me een lichtje op.

‘Ik zal toch geen corona hebben?’

In één van de laatjes van onze salontafel vond ik nog een zelftest. En warempel, nu de coronacrisis officieel voorbij is, test ik voor het eerst in mijn leven positief op corona.

Ik heb corona: intense vermoeidheid, maar verder valt het wel mee

Het werpt een nieuw licht op mijn intense vermoeidheid. Qua symptomen vind ik het verder erg meevallen: lichte verkoudheidsklachten, een beetje keelpijn, hoofdpijn en een beetje hoesten.

Stiekem vind ik het eigenlijk helemaal niet zo erg.

Ik geniet van de legitieme time-out.

Misschien kom ik er wel nooit meer uit.

Leestip Ik heb corona

Op de site van de Rijksoverheid vind je de meest recente adviezen als je corona hebt

Similar Posts

27 Comments

 1. Beterschap gewenst.. ik denk dat we er niet meer onderuit komen nu alle maatregels weggevallen zijn. Ik ben zelf kwetsbaar en ik voel me niet veilig meer nu alles losgelaten wordt. Maar ja het kan overal gebeuren besmetting dus ja .. acceptatie dat het kan gebeuren dus. Ik wens je een fijne time out.. dan maar en hopelijk ben je er snel van af. Gr. Floortje

  1. Wat naar Floor dat je je niet veilig voelt nu alles is losgelaten. Dat kan ik me best voorstellen. Doe je dan bijvoorbeeld uit voorzorg zelf gewoon nog vaak een mondkapje voor?

 2. Ik wens je beterschap! Zorg goed voor jezelf, en neem inderdaad alle tijd (lukt dat, met je gezin?) om lekker uit te zieken, op de bank, mooi boek erbij?

 3. Er zweven zoveel virussen op dit moment. Corona heeft jou te pakken. Beterschap en rust goed uit,desnoods extra tijd pakken.

 4. Beterschap! En de rust nemen die je lijf vraagt. Ze zeggen wel: corona is over, maar hij is er nog gewoon. Als je kwetsbaar bent, zoals ik, moet je daar nog steeds rekening mee houden.

 5. Haha, ik had een paar weken geleden corona (ook voor ‘t eerst). Ik behield gelukkig mijn reuk en smaak, maar herken wel het heerlijke gevoel van die legitieme time-out.
  Maar ja, op een gegeven moment wordt dat ook saai hoor, dus ik wens je toch maar beterschap;).

 6. Ik had het ook voor het eerst een paar weken geleden, net voordat het advies om alle maatregelen af te schaffen, dat advies kwam een dag later van van OMT en is nu aangenomen door de overheid. Iedereen komt een keer aan de beurt, en dat is voor de meesten gelukkig niet erg, bouwt immuniteit op!

 7. Wij hebben het 4 weken geleden ook gehad, alle vaccinaties gehad, we leven vrij geisoleerd en het is binnengekomen via partner die zelden ergens komt. Ik was paar dagen aan het mantelzorgen bij mijn zus en 4 dagen erna werd hij kucherig en verkpouden, ik 3 dagen later. Een beetje voor de lol deden we een gratis gekregen test en ja hoor positief. Mijn zus had gelukkig niks. Wij zijn paar dagen gammel geweest en na 4 dagen was dat plotseling over, alleen het hoesten en last van slijm, dat gaat nu pas beter. Verder geen vermoeidheid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.