Reacties

Superol en cola tegen keelpijn, hoesten en verkoudheid — 16 reacties

  1. naja k denk altijd maar zo beter ik dan een van de hele kleintjes( beroepsdeformatie ik weet het maar toch) word ik er ONRUSTIG van als kleintjes(tot 2 jaar zeg maar) erg verkouden zijn.Maar ja als moeder is het natuurlijk ook gewoon niet fijn,beterschap!!!Helpen die neusprays nou werkelijk je neus open te maken?(denk zelf altijd dat het vanzelf ook gebeuren gaat alleen dan wellicht iets later...)

  2. Is het wel een verkoudheid of heb je last van hooikoorts?????
    Ik loop hier namelijk ook goed te snotteren en dat is toch echt hooikoorts. Vroegen dacht ik altijt dan het een verkoudheid was. tot dat iemand me er op wees dat ik het jaar er voor ook rond die tijd er last van had. Nog een jaar opgelet en toen toch maar naar de dokter want het was inderdaad een terug komend probleem.
    PS hooikpprt krijg je op alle leeftijden.

  3. Ik zweer bij Superol. Tot een aantal jaren geleden de oplos tabletjes, nu de poedervorm van bik bik uit Leiden. Heel vies spul, maar na 2 x gorgelen gegarandeerd van je keelpijn af. De superol zuigtabletten vind ik niks. Deze helpen niet, en je wordt er misselijk van. De superoloplospoeder is bij mij het enige dat helpt. Ik neem het ook altijd mee op vakantie. Het is ook ideaal spul voor het ontsmetten van wondjes etc.

  4. Ik kende dat middel helemaal niet. Nooit van gehoord. Zelf neem ik eigenlijk ook nooit paracetamol tegen keelpijn, maar ik sabbel gewoon op een zuurtje of zo'n antaflu. Ik vind keelpijn altijd heel irritant!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder