Reacties

Oma weet raad - sinds 2002! — 15 reacties

  1. Oma raad lees ik ook wel eens. ER zitten handig tips erbij. Ik heb opgeslagen. Al jaren geleden al. Daar kun je wel tips halen. Maar sommige dingen werken dan niet. Leuk eens te weten van jou blogje.

  2. Voor mijn gezondheid ga ik ook niet naar oma, maar ik ben voor huishoudelijke vragen al diverse keren via Google bij oma beland. Overigens ook al een keer bij jou, toen ik een verstopte gootsteen had;).

  3. Best grappig maar ik zou inderdaad niet zomaar alles in praktijk brengen van zo'n site. Ik google wel vaak dingen. Eerlijk gezegd kom ik dan niet vaak op de site Oma weet raad terecht. Ik keek vroeger vaak op het Viva-forum. Toen ik destijds naar dit dorp verhuisde kende ik deze plek helemaal niet. Toen ik Googelde kwam ik op het Viva-forum terecht waar iemand anders de vraag gesteld had hoe het was om hier te wonen. Toen ik de reacties gelezen had was ik om en zijn we hierheen verhuisd :-)

  4. Mijn oma wist altijd raad, ze had echt overal een oplossing voor en vaak veel goedkoper en handiger dan je zelf zou bedenken. Ik gebruik die website ook wel eens als ik bijvoorbeeld bepaalde vlekken niet uit kleding krijg. De website is echt niet overal goed voor, maar er staan zeker heel bruikbare tips op :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder