Reacties

Rusteloze benen: helpt een ander bed? + 9 tips! — 25 reacties

 1. Ik heb er zelf al jaren last van. Zo erg dat ik ook medicatie heb voorgeschreven gekregen. En als ik die een keer vergeet, heb ik een helse nacht. Laat altijd bij klachten uitgebreid prikken of je bloedarmoede hebt. Niet alleen de hb waarde, echt uitgebreide waardes prikken. Het is als je het heftig hebt echt een invaliderende aandoening. De verhalen die je leest in het blad van de vereniging die raken je erg.

 2. Ik heb dat ook! Vervelend vind ik het niet, maar voor mijn partner kan het in bed wel vervelend zijn als ik zo beweeg in bed.
  Doe het al jaren, weet niet beter eigenlijk. Het is niet omdat ik pijn of jeuk heb, doe het vaak ook onbewust.

  • Wat een goede tips! Mijn man heeft een paar jaar geleden zijn enkel gebroken. Sindsdien heeft hij ook enorm last van zijn benen. Ik ben erg benieuwd of deze tips hem misschien ook helpen.

 3. Rusteloze benen zijn zó irritant! Ik heb er gelukkig maar heel zelden last van, dus ik weet niet eens of je het dan wel zo mag noemen. Nooit gedacht dat een ander bed helpend zou kunnen zijn.

 4. De Sunlightzeep en magnesium tabletten als oplossing had ik al eens eerder gehoord. Ook heb ik me laten vertellen dat een magneet en een vijl onder je bed zou werken, maar er zijn ook mensen die zeggen dat dat de truc is tegen rugpijn.

  Dat FPS systeem is wel interessant om over te lezen!

 5. Bij mij helpt magnesium citraat.

  En even ‘off topic’:
  in je blog staat steeds een reclame met foto over een natuurlijke manier van detoxen. Ik vind die foto zó onsmakelijk dat ik regelmatig je verhaaltje niet verder lees.
  Moest me toch even van het hart🤷🏻‍♀️

  • Brrr, dat klinkt inderdaad onaangenaam. Ik ken deze reclame niet. Weet je de naam van het merk misschien? Dan ga ik kijken of ik hem misschien kan uitschakelen.

 6. Ik heb er medicatie op recept voor, die ik alleen bij klachten gebruik. Kruidenmiddelen hielpen mij niet. Wat mij wel helpt is: opstaan, even lopen en goed wakker worden. En dan weer opnieuw naar bed gaan. Een herstart dus. Ik heb er meer last van als ik het warm heb, dus even op het balkon afkoelen helpt mij ook.

 7. Ik heb er heel soms last van, doodvermoeiend.. Gelukkig al een tijd niet gehad. Ik kende de truc van het zeepblokje inderdaad en mijn moeder zweert bij een klein beetje Royal Club tonic drinken voor 't slapen gaan (schijnt echt te werken).

 8. Het is al weer even geleden dat ik last heb gehad van rusteloze benen. Ik weet niet wat de omslag heeft gebracht. Ik eet wel gezonder en beweeg meer dan voorheen

 9. Ik kreeg door bepaalde medicatie last van rusteloze benen (en zeer pijnlijke benen) In overleg met mijn huisarts ben ik met die medicatie gestopt en ik heb er nu maar zelden last van

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder