Reacties

Iets maken van een stomme miskoop — 18 reacties

 1. Mijn stomste miskoop waren 2 tuintafeltjes bij de Action. Was al heel lang op zoek naar een inklapbaar tafeltje omdat ik maar een klein tuintje en het alleen neerzet als ik buiten wil eten en toen stonden ze ineens bij de Action en ik dacht ik koop er ook een voor mijn dochter, maar ja het past helemaal niet op haar balkon. Te lang gewacht met terugbrengen en nu staat het nog ingepakt in de berging. Misschien binnenkort maar eens naar de goede doelen kringloop dan brengt het nog een paar euros op voor het goede doel.

  • Wat jammer dat het niet past bij je dochter; ik vind het een lieve en attente aankoop van je. Maar in een goede doelen kringloop wordt er vast nog wel iemand blij van.

 2. Heerlijk vrolijk zo! Mijn grootste miskoop zal ongetwijfeld iets met kleding zijn geweest. Ik herinner me bijvoorbeeld een spijkerjurkje. Hartstikke leuk en met passen was ie prima. Maar toen ging ik 'm dragen en na een half uur was ik er helemaal klaar mee, want het was veel te 'stijf'. Ik heb het uiteindelijk maar aan m'n zusje gegeven. Ik zou 'm toch niet gaan dragen.

  • Oh, dat kan ik me heel goed voorstellen Naomi. Soms kan iets echt leuk staan, maar dan voelt het gewoon toch niet goed. En stijve stof vind ik ook onprettig.

 3. Jammer van miskoop. Maar wel geslaagd bij kringloop zo te zien. Tafelzeil is veel te duur bij bolcom. Ergens ander ben je nog veel goedkoper uit Nicole. Wel mooie zeil. Staat leuk zo.

 4. Ben niet zo van de kleedjes maar als je nu tevreden bent is het goed toch ?
  We hebben tafels 3 stuks waarbij je een poot aan kan passen dus wiebelen doen ze niet...maar mooi zijn ze ook niet.
  Wit...ja dat was in die tijd dat we ze kochten voor op de camping.
  Nu haalt jan en alleman ze als ze bbqfeestjes houden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder