Reacties

Een ode aan een 'saai' leven — 12 reacties

  1. Ik ben vorig jaar voor het eerst in ruim 20 jaar een weekje op vakantie geweest. Dat was leuk, maar dit jaar weer gewoon thuis en misschien saai. Maar vakantie is voor mij niets moeten en gewoon doen waar je zin in hebt en dat lukt me thuis ook. Elk jaar de vraag waar ga jij heen met vakantie? Steevast is mijn antwoord is dan de Zwolse Zuidkust. Huh? waar is dat dan? Nou gewoon in mijn huisje in Zwolle Zuid.

  2. Saai zou ik jou leven niet noemen. Je hebt een eigen blogbedrijf, runt een huishouden en bent in van alles en nog wat geïnteresseerd wat betekent dat je veel leest en kijkt en ziet en ervaart. Verre van saai lijkt me! Ik heb dagen op mijn werk dat er niet veel gebeurt, maar dat betekent niet dat ik niks doe maar het is dan niet heel druk en spannend. Prima vind ik dat. Ik zou niet anders willen, maar saai is het nooit.

  3. Een saai leven is een gewoon en voorspelbaar leven. Maar daarin zit juist de rijkdom want alles wat er toe doet, zit erin. Laat mij maar saai en tevreden zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder