Reacties

Van lelijke schutting, naar gezellig tuinhoekje! — 19 reacties

 1. Ik doe het even met woorden hoor!!!
  Gezellie je hoekje super vrolijke bloemetjes! Je hebt een leuke site en veel te lezen dus dat ga ik nog even verder doen hopenlijk blijft zoonlief zo zuinig scheelt een hoop ellende!!
  ennuh ik ga je volgen hoor!!
  en als je zin hebt kom dan ook eens bij mij achterom
  fijne week tussen de bloemetjes
  Yolanda

 2. Altijd leuk als mensen met weinig toch iets gezelligs creeren. Zelf zette ik mijn tuintje achter het huis dat aan de achterkant open is naar een gedeelde plaats met buren af met een gevonden plantenbak met scherm en het gedeelte dat open moet blijven om in en uit mijn tuintje gaan, af met een bambooscherm dat ik dichtdoe als ik buiten wil zitten. Hoorde mijn buurvrouw tegen visite zeggen dat ze het lelijk vond maar zonder dat scherm zit ik tegen haar blauwe papier container aan te kijken die zij zellf door een schuttinkje niet kan zien staan omdat hij in het gedeelde stuk staat. Zie ik toch liever mijn bambooscherm, dat zij alleen ziet als ze haar tuintje verlaat.

  • Dat snap ik heel goed Ans. Ik zou ook liever tegen een bamboe scherm kijken dan tegen zo'n lelijke container. Bamboe is dan veel natuurlijker. Ik vind het een hele slimme oplossing van je.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder