Reacties

Balkon inspiratie: Je balkon gezellig maken 12 tips — 58 reacties

  1. Absoluut, je kan je balkon echt zo leuk en gezellig maken als je zelf wilt en eigenlijk kan dat al met kleine aanpassingen. lekker even je creativiteit de ruimte geven.

  2. Oh, die bloempotten voor op de reling. Helemaal top! Had ik nog nooit gezien. Ik kan een aantal van jouw tips meenemen voor mijn terras. Bedankt!

  3. Leuk! dat verticaal tuinieren zou ik graag op onze gevel doen. we wonen in een hoekhuis... geen balkon helaas :)
    We proberen wel zoveel mogelijk bloemen overal te planten, ook in de buurt zodat de diversiteit voor insecten en planten een beetje in stand blijft in de stad.

  4. Die balkon bloembakken en meubels zijn echt een uitkomst. Mijn schoonmoeder heeft ook een klein balkon, maar met wat mooie balkon planten bakken en van die hangende tafeltjes die aan de balkonreling kunnen vrolijk je elk balkon lekker op. Ze zit hier nu met heel veel plezier.

  5. Wat een gaaf stoeltje! Zo'n leuk design zie je niet zo vaak in kunststof. Ik heb nu een tuin. Maar had al die goeie tips ook graag gelezen toen ik nog een balkon had :-)

  6. Helemaal waar. Een balkon hoeft echt niet per definitie super saai te zijn. Hoe klein ook je kunt er altijd wel iets van maken. Ik vind dat hangende ei ook echt geweldig gevonden. Zo lijkt de ruimte ook nog eens groter. Leuke tips!!

  7. Superleuk filmpje. En mooi om het verschil te zien. In de avond ziet het er natuurlijk altijd meer sfeervol uit vermoed ik :) toch vind ik het goed. Wij hebben een prachtige tuin en veranda en toch doen we er te weinig aan en ben ik jaloers op mensen die de deur uitstappen en buiten een kopje koffie drinken. In ons geval moeten de openslaande deuren snel dicht voor de loslopende buurkatten of vieze vliegen die direct naar binnen gaan. Moet ik eerst de meubels grondig schoonvegen van vogelpoep. En tegen die tijd is mijn koffie koud en heb ik er alweer geen zin meer in. Terwijl het bij anderen lijkt of ze huppelend, hop, naar buiten gaan...

  8. Voordat ik ging samenwonen met mijn man woonde ik ook in een appartement met klein balkonnetje. Die bloembakken voor het balkon zijn ideaal. Action heeft er verschillende voor een hele leuke prijs!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder