Reacties

Buitenkleden + 8 x hier vind je ze! — 50 reacties

 1. Tuurlijk heb ik ook een buitenkleed, het staat echt prachtig, is goed wat betreft nat worden en weer mooi opdrogen. Ik noem het mijn grastapijt :-D
  Moet t wel soms wat maaien.

 2. Leuk bedacht. Zo blijft de kassa nog een beetje rinkelen.
  Nee, ik zou hieraan geen stuiver uitgeven, zie daar helemaal het nut niet van in.

 3. Nou daar geef ik dus echt mijn geld niet uit.
  Het zal best leuk staan, maar een paar stoelen met een vrolijk kussen erop fleurt je tuin ook leuk op. Daar hoeft voor mij geen vloerkleed bij.
  En in kinderkamers is laminaat praktischer als zo'n kleedje. Je zal zien daar knoeien ze precies naast. ;-)

 4. Ze zien er best aardig uit, maar ik ga ECHT geen € 15 uitgeven aan iets wat er alleen maar aardig uitziet, en verder volstrekt overbodig is.....

 5. Een lange buitenloper voor het aanrecht. Hartstikke leuk, en zo schoon te maken. Ik ga ervoor :)

  Groet Petra

  Je hoeft tenslotte niet overall het nut van in te zien.

 6. goh, ik had nog nooit gehoord van buitenkleden!
  Ik deel je enthousiasme wel hoor, wie wil zo'n mooi kleed nou niet?! De buitenkeukens zijn toch ook zo in? Daar past een kleed heel goed bij.
  Het is dat ik geen overdekt buitenterras heb, maar daar zou ik 'm wel willen hebben. Of op het balkon, maar die heb ik ook niet.
  Ben net een week in Zweden geweest en daar zit iedereen op de veranda dus kan me wel voorstellen dat er een Zweedse fabrikant daar een praktische oplossing voor bedenkt.

 7. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het lijkt mij wel gezellig staan! Ik wil er niet teveel geld aan uitgeven, als ze een zomer meedoen, vind ik het prima. Brengt mij weer op ideetjes, bedankt!

 8. En iedereen gaat er weer in mee , net als zwarte kozijnen ,stalen deuren en visgraat parket.
  Wat is het nut nu van een buitenkleed?
  Ik weet leuke dingen hoeven geen nut te hebben maar dit……
  Geef ik liever geld uit aan plantjes dan aan plastic.

 9. Diep in mijn hart wil ik dit dus al een paar jaar heel graag, maar de consuminderaar in mij houdt me tegen. En ik ken mezelf en weet dat in de praktijk de liefde snel vervlogen is. Als ik ontdek hoeveel vlekken er op komen en hoeveel zand en dat er toch 'het weer' in komt, dan zit ik er weer aan vast omdat ik het zonde vindt om 'm al zo snel weer weg te gooien.

 10. Heb een vrij groot balkon met aan akelige grauwe vloer van beton,heb gauw een
  vrolijk buitenkleed gekocht,Kreeg complimentjes van iedereen.Ben er gewoon blij mee,
  en ook nog die leuke stoelen met kleurige kussens,planten een boompje,hangplanten,
  een kistje met verse aardbeien et voila :mon jardin op twee hoog!!
  Nelly

  • Dat klinkt superleuk Nelly! Zo'n grauwe betonvloer oogt dan meteen veel leuker. Ik ben helemaal benieuwd naar je balkon nu. Heb je misschien een foto?

 11. Ik zit erover te twijfelen om voor een buitenkleed op mijn balkon te kiezen, maar echt duurzaam is het niet. Het liefst zou ik voor een meer milieuvriendelijke optie gaan, maar omdat mijn balkon vrij klein is, gaat dat gauw in de papieren lopen, omdat je het dan passend moet laten maken. Wel fijn dat jij hierboven een aantal opties op een rij hebt gezet voor buitenkleden!

 12. Wat een leuk concept is dit. Dit zou ideaal voor mij geweest zijn als kind zijnde. Ik vond gras altijd eng om op te zitten/spelen, dan was zo'n kleed ideaal geweest

 13. Nee, want ik heb geen tuin en als we buiten eten is het op een terrasje. Ik vind het er wel leuk uitzien. Als ik een tuin had, had ik het wel gehaalt

 14. Ik heb nu weer een goede reden om naar de action toe te gaan haha! Binnenkort ga ik de tuin weer doen, hoge druk spuit erop en dan is een buitenkleed ook leuk om te plaatsen weer.

 15. Ja! Ik heb er inmiddels een stuk of zes. Eerst hadden we er minder, maar bij het buiten (opzet)zwembad is het lekker als er rondom kleden liggen. Handig met vieze voeten en het zwembadwater. Sowieso staan ze heel gezellig op de veranda. Ik vind het echt een aanvulling op de gezelligheid in de tuin.

 16. Ik vind dat echt een leuke uitvinding, tuin- en balkonkleden. Ik heb er zelf 2 van H&M Home en ze maken het balkon inderdaad een stuk gezelliger. En het is makkelijker dan balkantegels. Die gaan zo rotten in de winter. En wat is het kleed van de LIDL leuk zeg!

 17. Ik heb er al vaker over geblogd, maar er zelf nog nooit eentje aangeschaft: een buitenkleed. Puntje bij paaltje vind ik het dan niet nodig. Terwijl het toch echt een leuke sfeermaker is.

 18. Het lijkt me best gek om buiten een tapijt te leggen, niet?
  Enfin, ik denk niet dat ik ga meedoen aan deze trend, die zeteltjes buiten vind ik best aangenaam, maar hier zie ik persoonlijk weinig meerwaarde in, ik blijf wel bij een picknickdeken. (maar dat kan ook aan mij liggen hoor. ;) )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>