Reacties

Waarom een vloerkleed niet mag ontbreken in je interieur — 38 reacties

 1. Ik vind een vloerkleed sfeervol en inderdaad warm voor de voeten. Wij hebben er twee in de huiskamer, een onder de eettafel en bij de bank ligt een wollen kleed.

 2. Dat ronde kleed van jou vind ik heel mooi! Ik heb zelf geen vloerkleden in huis. Mijn huis is klein en ik had altijd het idee dat het daardoor nog kleiner zou ogen, maar ik lees nu dat dat dus niet zo hoeft te zijn. Interessant, want warme voeten schelen een hoop in de stookkosten...

 3. Sinds het gezin uitgevlogen is denk ik al over een tapijt, een dezer dag ga ik er een kopen.
  Op een tegelvloer oogt het warm en er zijn heel mooie, ze voegen iets toe aan de inrichting.

 4. Ik heb er een paar voor in de woonkamer. Bijp[assende kussens en dekentje en ik wissel regelmatig om en de sfeer is dan anders. Zelfs de kleuren van de schilderijen en de muur veranderen. Zo leuk. Zit nu in mijn roze periode.

 5. Wij hebben ook vloerkleed. Ik vind persoonlijk veel mooier staan. Zonder dit kan niet. Staat ook gezellig in huis. Maakt sfeer daardoor mooier erop. Mooie kleden heb je. Fijne dag.

 6. Wij hebben in de woonkamer twee vloerkleden liggen. We hebben plavuizen en dan vind ik tijdens de koude maanden een vloerkleed wel lekker warm. Het kleed dat onder de tafel ligt is met gekleurde vlakjes en het kleed bij het bankstel is van jute.

 7. Wat een heerlijke foto!! Ik word er helemaal blij van!! Wij hebben helaas geen vloerkleed omdat het niet praktisch is met 2 labradors maar het is wel iets wat ik mis. Het maakt je huis altijd zoveel gezelliger.

 8. Een vloerkleed maakt een ruimte altijd gezelliger. Soms kan je er een echte blikvanger van maken.
  Echter heb ik nu enkel nog een vloerkleed op mijn slaapkamer en mijn dressing.
  In de andere kamers niet omdat we 6 katten en 2 honden hebben.

 9. Ik had in het verleden twee prachtige berbers op mijn zwarte tegelvloer liggen. Het zag er sfeervol en warm uit. Mijn teckels vonden dat ook leuk en vonden dat reden genoeg om er met regelmaat op te plassen. Helaas, hier geen tapijten meer in de kamer.

 10. Nou, Nicole, ik heb een (klein) Persje in de badkamer. 76x125 cm. Zo gezellig 😍 en lekker warm aan de voeten. En omdat het wol is kan het echt veel hebben.

 11. In mijn woonkamer heb ik geen vloerkleed liggen. Enerzijds omdat ik er het geld simpelweg niet voor had toen ik ging verhuizen, anderzijds omdat ik een vrij kleine woning heb en het dan heel vol vind. Maar wellicht dat ik er toch eens over na ga denken. In mijn badkamer heb ik wel 2 kleden op de grond, ideaal voor na het douchen, dan is de vloer niet zo koud.

 12. Een kleed lijkt mij fijn en mooi, maar omdat ik mij vaak rollend verplaats in huis liggen ze hier niet.
  Het rolt zwaarder en elke keer die randjes op en af kost bergen energie die ik niet heb.
  Daarnaast blijft het de vraag of het kleed mijn rollende vervoersopties overleeft...

 13. Wij kunnen dat helaas niet want mijn oudere hondje zou dat een leuk plekje vinden om even haar behoefte te doen lol. Heel gek is dat. Vloerkleden zijn heerlijk!

 14. Yes! Al jaren twee mooie ecru berbers in de woonkamer. Voor de meubels overigens. En eentje in het deel van de woonkamer waarvan we een speelhoek hebben gemaakt voor onze dochter. Onze woonkamer is heel ruim waardoor dit zo kan. Ik stofzuig ze een paar keer per week en een sopje is eerlijk gezegd nog niet nodig geweest en dat is natuurlijk ook lastiger met een berber. Heb je daar nog een goede tip voor? Want ik vind dat een echt grondige reiniging inmiddels wel nodig is.

 15. Ik heb een groot rechthoekig vloerkleed onder de salontafel liggen. Geeft een warmere uitstraling en het creëert eenheid. Zo'n hoogpolige vind ik ook echt heerlijk, maar is met katten in huis wat minder praktisch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder