Reacties

7 x schaduw creëren in je tuin en op je balkon — 17 reacties

  1. Wat een leuke zonnehoed heb jij! Bij mij in mijn tuintje is het moeilijk schaduw creëren. Ik had een goede parasol, maar die is gesneuveld. Sindsdien pak ik soms gewoon een grote paraplu bij mijn stoel als ik in de schaduw wil zitten. Uiteindelijk gaat het er bij mij toch vooral om dat mijn hoofd in de schaduw blijft.

  2. Als het warm is. Dan zetten parasol op de balkon. En veel water drinken als het nodig is. Leuke tips erbij bij jou blogje. Nu gaat zo hard regenen. Donkere bui. Fijne dag.

  3. Ik hou van buiten zitten, maar niet meer echt in de felle zon (dat heb ik vroeger genoeg gedaan:) ) Ik heb in het voorjaar een nieuwe grote parasol gekocht, maar spijtig genoeg hebben we er nog niet echt veel van kunnen genieten

  4. Haha jouw begin foto had me even helemaal op het verkeerde been gezet!
    Handige tips! Wij hebben een flinke overkapping in de tuin die genoeg schaduw biedt voor de hele dag.

  5. Ik vind dat er een enorm verschil is in het soort schaduw dat gecreëerd wordt. Onder bomen is het véél koeler dan onder een parasol of een andere "niet-natuurlijke" schaduwbron. Dat scheelt echt vele graden!

  6. Wat een leuk en uitgebreid artikel! Heel waardevol je tips! Wij hebben een parasol en het geluk dat we bovenburen hebben. Al moet ik toegeven dat we dit jaar niks te klagen hebben gehad. We hebben de zon eerder gemist.

  7. Ik wil al heel lang gordijnen op mijn balkon. Ik heb de roedes al heel lang liggen maar ik heb hoogtevrees dus ik durf ze niet op te hangen. Dus gebruik ik mijn zelfgemaakt schaduwdoek nog steeds.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder