Reacties

Parasol tuin: nieuwe parasol gekocht bij de Action — 9 reacties

  1. Ik kocht laatst ook een parasol bij de kringloop, ook voor 6,50 inderdaad duurder dan bij de Action. Toch koop ik toch liever iets 2e hands zeker bij zo'n miniem prijsverschil. Ik had/heb nog een andere grotere parasol die behoorlijk prijzig was, maar omdat de parasol voor mijn vrij kleine achtertuin i.v.m. het flink groeien van de struikjes die daar staan te groot was wilde ik een kleinere. De andere gaat ter zijnertijd naar mijn dochter die kan hem wel kwijt.

  2. Ik vind juist dat zo een nieuwe parasol niet zo goedkoop moet zijn. Heel slecht voor milieu en voor de mensen die het maken denk ik.

  3. Ik vind het een vrolijke parasol! Zelf vind ik het onder een parasol vaak nog te warm. Dan zit ik liever onder een boom of in de schaduw van een gebouw...
    groetjes, Alice K.

  4. Hij is inderdaad lekker vrolijk! En voor die prijs is het ook niet zo erg als hij eens kapot zou waaien;). Ik had een grote parasol, maar die is door de wind helemaal kapot. Hij staat nog altijd in de schuur omdat ie niet in m'n auto past om naar de stort te brengen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder