Reacties

5 Low budget tuin ideeën + 8 goedkope voortuin ideeën — 15 reacties

  1. Helaas hebben geen tuin. Wel twee balkon. 1 grote en kleine balkon. Je kan zeker voordelig om te doen. Als je goed op let waar je koopt. Leuke tip van jou. Fijne dag.

  2. Een stijlvolle tuin is voor mij een mooi onderhouden met heel veel groen, van groene planten tot gazon, met daarbij bloeiers. Elke maand trekt een paar bloeiers de aandacht.

  3. Ik heb geen tuin,wel twee balkons,die zijn ook stijlvol.. tenminste zo zie ik het,heel veel bloemen en planten,ook planten die meerdere jaren opnieuw bloeien,dat vind ik het leukst,zelfs bloemen die je zelf niet gepland hebt,die zijn er in komen waaien,dat is heel stijlvol 😀

  4. Een stijlvolle tuin is een tuin die bij jouw stijl past (tuinkabouters, roze fonteinen of minimalisme): een tuin waar je je lekker invoelt. Ik heb nu een gezellige loggia maar heimwee naar mijn klimrozen van vroeger.

  5. Wij hebben niet echt een tuin, eerder een grote binnenplaats waar diverse spullen staan. Het is wel de bedoeling om daar een deel van in te gaan richten als tuin, maar echt concrete plannen hebben we daar nog niet voor.

  6. Goede tips! Vooral die verlichting kan het extra gezellig maken. Ik heb zo'n lichtslinger met van die gekleurde ballen van katoen. Maakt ons balkon meteen een stuk gezelliger! :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder