Reacties

ChatGPT voor beginners — 4 reacties

  1. Ik gebruik de Copilot van Microsoft voor tekst georiënteerde AI. Voor ontwerpen val ik terug op Nighcafe Studio en gebruik Microsoft Designer wel eens voor try-outs. Dall E 3 wordt gezien als de nieuw motor, en is nog in ontwikkeling bij ChatGPT. Microsoft Designer is overigens erg streng m.b.t. taalgebruik.

  2. Dit zijn van die dingen waar ik helemaal niks mee heb. Ik heb het echt nog nooit gebruikt en zie er ook voor mezelf het nut niet van in. Hoewel... ik kan niet tekenen, dus als ik dat kan uitbesteden...;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>