Reacties

Rozenboog zelf maken — 40 reacties

  1. als echte tuinierster begrijp ik volkomen dat je geen geld uitgeeft : je werkt met wat je voorhanden hebt. Dat levert in ons moestuinen complex de meest dolle dingen op als ene hekje gemaakt van de achterkant van een kinderbedje..
    Ik vind dit een heel mooie oplossingen. Dit gaat een trend worden : let maar op

  2. Oh hoe leuk! Ik zou zoiets zetten om groentjes tegen te laten klimmen! Ik ben zot van planten maar van zodra er bloemen bij komen kijken, loopt er iets fout bij mij ;-)

  3. Wauw, dit is ZO mooi!? Zou ik zeker ook maken vor in de tuin als die ooit eens afraakt.. Het heeft zo iets dromerigs over zich heen.. Nu is onze tuin helaas nog een bouwwerf.

  4. Oh, ik heb inderdaad precies dezelfde associaties met zo'n rozenboog als dat je omschrijft. Heel erg mooi vind ik ze, maar jammer dat je wel veel geduld moet hebben voordat er eentje ook echt mooi vol in bloei staat. Ik ben niet zo geduldig ;)

  5. Erg leuk !
    Om het steviger te houden misschien nog wat dwarslatjes ertussen timmeren. Anders valt het zaakje misschien een keer om bij wind als de rozen er uiteindelijk boven in hangen en het een beetje topzwaar wordt. Niet om te zanikken hoor, het is erg leuk.

  6. Ik vind hem toch heel aardig gelukt! Ik wil graag zelf een boog maken voor planten met bovenop allemaal vogelhuisjes. Pinterest is vaak top om zo'n ideetjes te vinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder