Reacties

Rozenboog Action: hoe is de kwaliteit? Een review! + update na 3 jaar — 16 reacties

 1. Ik zou hem terugbrengen als dat nog kan. Want een rozenboog heeft de functie om de rozen te steunen. Deze boog stort binnenkort in elkaar en dat is jammer van je klimrozen.
  Dit soort dingen moet je eigenlijk niet bij de Action kopen.

 2. Eigenlijk is het dus gewoon een miskoop, maar manlief is er zo lang mee bezig geweest dat je hem dat niet kan vertellen. ;-) volgende keer laten liggen dus

  Love As Always
  Di mario

 3. Ik ben benieuwd of de boog een stevige storm overleeft. Maar tot die tijd in ieder geval heerlijk van genieten. Rozenbogen geven een tuin iets heel gezelligs en huiselijks, vind ik!

  • Ik heb het idee dat hij best stevig staat Francky. We hebben hem goed in de grond geduwd, en aan weerszijden wordt hij op de plek gehouden door de struiken.

 4. Ik zou 'm terugbrengen. Dit soort dingen voegen alleen maar iets toe aan de afvalberg. En dat vind ik dus echt erg. De productie (en het gebruik!) Van dit soort inferieure 'producten' (is een dergelijk gemarginaliseerd onding wel een product te noemen?!) helpt onze planeet in versneld tempo om zeep.

 5. Staat een aantal jaren totdat of de roest gaat opspelen of de wind. (Heb 24 jaar geleden ook zo'n goedkoop boogje gehad) Maar reken uit wat het je per jaar of desnoods per maand kost en ach..het idee is leuk. Maar een wat duurder exemplaar (ok..tien x duurder) van een tuincentrum gaat waarschijnlijk langer mee.

  • Ik heb ook twee duurdere rozenbogen, maar wilde deze goedkope versie graag proberen. En nu hij eenmaal in elkaar zit, staat hij daar prima.

 6. Koop je man een lasapparaat voor zijn verjaardag. Het voorbeeld is er al. Hoeft hij alleen maar betonijzer op maat te zagen en aan elkaar te lassen. Wel de pootjes wat langer te maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder