Reacties

Vergeet niet deze 5 delen van je lichaam in te smeren! — 17 reacties

  1. Ik probeer me dagelijks in te smeren. Wat ik zelf erg handig vind is dagcreme met een beschermingsfactor. Zo is je gezicht elke dag tegen de zon beschermd, en het voelt niet zo vettig aan als sommige zonnebrandcremetjes.

  2. Wij blanken zijn niet gebouwd om in de zon te liggen. Ik in elk geval niet met mijn blauwe ogen en lichtblond haar. Vijf minuten volle zon is al voldoende om flink te verbranden. Vandaar dat ik bij voorkeur de schaduw opzoek.

  3. Die voeten gaan snel. Vergissing is ook om als de zon niet zo erg schijnt, het niet te doen. Waren wij op Ameland en ben ik toch aardig rood geworden, hoewel er maar af en toe een mager zonnetje was.
    We hebben veel zin om -nu de pubers niet meer mee willen- eens naar een naaktstrand te gaan. En dán heb je wat te smeren!

  4. Ik mag geen zonnebrand gebruiken. Omdat ik ernstig te kort aan Vit D heb en je met beschermer het blokkeerd en ik heb juist nodig. Maar anders vergat ik vaak de nek en de haarlijn verbrandde ook altijd

  5. ik heb mijn billen zo eens verbrand in het vijfde middelbaar toen ik mijn laatste examen buiten aan het instuderen was, had me in de zon gelegd op een handdoek.
    De volgende dag kon ik niet gaan zitten op mijn stoel tijdens het examen... Ga ik nooit vergeten ( het was gelukkig wel een goed examen! ;) )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder