Reacties

Consumentenbond: Gezichtszonnebrand 2024 + beste zonnebrandmiddel — 9 reacties

  1. Ik gebruik ook gewoon één en dezelfde zonnebrand voor mijn gezicht en mijn armen/benen. Echt een favoriet merk heb ik niet, hoewel ik wel altijd goed let op de ingrediënten, dat er geen microplastics en dergelijke in zitten. De meeste nieuwe zonnebrandcrèmes die dat niet hebben, smeren echter weer lastig uit, dus het is een beetje zoeken!

  2. Jetske Ultee. Geen winstoogmerk en geen rare toevoegingen. Ik koop een grote fles algemeen spf 30 en gebruik die overal voor, vanuit de gedachte dat de zonnebrandcreme die het beste helpt, degene is die je het meest regelmatig smeert.
    Ik heb helaas huidkanker gehad, gelukkig goedaardig, en kreeg standjes voor mijn nonchalante smeer-houding ("ja maar, ik zonnebaad niet en we houden altijd gewoon vakantie in Nederland?")

    • Bij een grote fles ben ik altijd een beetje bezorgd over de effectiviteit. Ik geloof dat een fles maar 1 jaar meegaat? Wat een schrik van die huidkanker! Ik dacht ook dat je binnen Nederland minder kans daarop had. Dankjewel voor de waarschuwing.

  3. Die Cien zonnebrand van de Lidl wil ik hebben. Mijn neus was vorige week op fiets verbrand en het was niet eens zonnig...Mijn dochter (rood haar, blanke huid) zweert bij Australian Gold. Ik geef je tip door, bedankt!
    Die foto, hahaha!

  4. Het merk maakt me niet zoveel uit. Ik koop altijd wel een hoge factor. En omdat ik wel elk jaar met een schoon tubetje wil beginnen (zonnebrandcreme blijft schijnbaar niet onbeperkt goed) koop ik altijd een mini-verpakking. Heel handig want die kan ook mee in mijn handtas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder