Reacties

Joggingbroek: do of don't? — 25 reacties

  1. Ik heb er een paar in een luxe fluweelachtige versie. Die zitten zalig. Ik had eerder een vriend die vond dat je er niet in naar buiten kon, zelfs niet even naar de supermarkt of savonds een even een rondje wandelen in de buurt. Het leidde altijd tot een hoop gezeur. Nu hij niet meer in beeld is kan ik zonder gezeur in mijn joggingbroek de deur uit. Als ik naar een meer formele gelegenheid ga zal ik hem niet aandoen , maar verder zolang het heel en schoon is moet iedereen lekker aantrekken wat hij/zij wil wat mij betreft. .

  2. Ik heb er één en hoewel hij inmiddels al jaren ongebruikt in de kast ligt, gebruikte ik hem altijd voor 'bankhangdagen'. Om ermee de straat op te gaan, vind ik ze dan weer niet zo geschikt.

  3. Misschien wel 20 jr geleden droeg Oprah regelmatig prachtige joggingpakken. Ik heb broeken voor'savonds en vroeg in de ochtend. Ga er ook mee wandelen

  4. Voor gewoon thuis in huis doe ik vaak een joggingbroek aan omdat dit zo comfortabel zit en heel makkelijk is in de was. Dat is dan wel niet zo'n standaard (grijze) joggingbroek met boordjes onderaan, er bestaan tegenwoordig heel wat mooiere modellen in en ook in andere stofjes dan het standaard joggingbroekenstof.

  5. Ik heb er wel een paar, maar die draag ik eigenlijk bijna alleen thuis. Oké, ik laat ze wel aan als ik met de hond ga lopen of wanneer ik de kinderen naar school breng. Ik heb van huis uit altijd een beetje meegekregen dat joggingbroeken niet zijn bedoeld voor overdag. Mijn kinderen dragen ze wel eens als ze naar school gaan, maar dan wel wat nettere joggingbroeken.

  6. Hier worden ze niet gedragen, ik hou er absoluut niet van. Als binnenkort het toeristenseizoen weer begint en ik in Epe ben voor boodschappen o..id., dan struikel je bijna over de campinggasten met grijze , vaak wat afzakkende, joggingbroeken en ook nog eens vaak op crocs.

  7. DO! Je kunt ze superleuk stylen met een t-shirt en colbert of een wijde gehaakte trui. Ik heb alleen de pech dat ik nog geen joggingbroek ben tegengekomen die ook mooi blijft na veel dfragen. Ze gaan toch altijd een beetje 'lubberen' en dan ziet het er al gauw armoedig uit. Als iemand dé tip heeft voor kwalitatieve (en het liefst eco) joggingbroeken, houd ik mij aanbevolen!

  8. Ik draag dus juist wel graag joggingbroeken. Ik durf er ook gewoon mee over straat. Voor mijne het juist belangrijker om me prettig te voelen in mijn kleding, dan dat het er netjes uitziet.

  9. Ik heb eigenlijk geen joggingbroek. Als ik op de bank hang trek ik mijn pyjama aan. Maar daar kun je je echt niet mee buiten vertonen. En met een joggingbroek wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>