Reacties

Durf jij tuinmeubelen online te kopen? — 13 reacties

  1. Ik koop ook veel meer online dan in fysieke winkels. Tuinmeubels zou ik online wel aandurven, maar stoelen of een bank voor in huis dan weer niet. Daar zit ik veel meer op dan op tuinmeubels, dus die wil ik wel echt 'proefzitten'.

  2. Ik heb het nooit gedaan. Nu we ouder worden merk ik dat het steeds belangrijker wordt dat stoelen goed zitten en niet te zwaar zijn om te verplaatsen. Onze beste tuinstoelen komen van de kringloop! Zelf kussentje maken, zit heerlijk en is super gezellig

  3. Zo hebben wij een keer een hoekbank gekocht voor op ons balkon en die bleek in het echt een stuk groter te zijn. Haha! Nu hebben we ze uit elkaar gehaald en 2 losse banken van gemaakt. Dat past gelukkig wel.

  4. Hahahhhaa ik gier om die plantenbakjes van Ali-express. Ik koop eerlijk gezegd wel veel online, maar sommige dingen wil je eerst zelf proberen zoals tuinmeubelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder