Reacties

Kortingcodes getest + acties.nl review — 24 reacties

 1. Goed om te lezen, ik Google er altijd wel even op maar ben ook vaak geïrriteerd als het lijkt dat ik er 1 heb gevonden maar dat dit dan niet zo blijkt te zijn..

 2. Heel herkenbaar! Frustrerend hè?
  Na een tip van een collega heb ik sinds een tijdje een gratis account bij een cashback-site (in mijn geval cashbackxl.nl maar er schijnen meer te zijn) en bestel ik alles via deze site. Dit heeft me al meerdere tientjes opgeleverd en het kost mij geen extra moeite.
  Dit is trouwens geen reclame ofzo hoor, maar misschien vind je het ook leuk om je hier eens in te verdiepen?

 3. En een troep dat je krijgt! Ik heb cashbackxl al snel weer gedeleted. Bij andere cashbacksites heb ik al wel leuke bedragen gespaard.
  Verder zijn er inderdaad websites die leven van de niet werkende, overbodige en ook elders bekende codes. Die sites willen eerst ook gegevens van je hebben voordat ze je met hun codekluitje in het riet sturen.

 4. Denk dat ik 1 keer een werkende code gevonden heb voor zalando. De andere keren dat ik naar codes gezocht heb botste ik op dezelfde problemen als jij

 5. Heb ook regelmatig een niet werkende kortingscode gehad. Wat ik echt vervelend vind zijn die site waar een vakje voor kortingscode staat en die je vaak bezoekt, maar je nog nooit een kortingscode voor gekregen hebt.

 6. Eigenlijk schandalig toch dat het gewoon amper werkt.. Ik gebruik eigenlijk amper kortingscodes maar dat hoef ik dus ook niet te gaan proberen zo te lezen.

 7. zeker weten, misschien nog een goede tip. Soms loont het om je in te schrijven op de nieuwsbrief van bepaalde websites. Dan ontvang je na inschrijving een kortingscode die je weer kan gebruiken voor je bestelling.

 8. Nog nooit zo over nagedacht, misschien moet ik toch eens vaker voor de zekerheid een kijkje nemen of er kortingscodes zijn die werken. Maar goed om te weten dat niet alles werkt.

 9. Het is altijd weer frustrerend als je denkt iets gevonden te hebben en het niet meer werkt... bij bepaalde merken/producten/bedrijven is er altijd wel n code, maar nij sommige lijkt dat nooit zo te zijn. Jammer!

 10. Zomaar op google kortingscodes zoeken heeft me ook nog nooit iets opgeleverd, inderdaad. Nu heb ik een betrouwbare vaste site waarop ik zoek naar kortingscodes. Dit werkt wel, al moet ik er wel bij zeggen dat ik het net zocht voor Zalando... En uit jouw artikel blijkt dat dit sowieso al een grotere kans op slagen heeft.

 11. Ik hou me niet bezig met kortingsbonnen. Ze leveren slechts frustraties op. Bovendien zijn ze al in de prijs inbegrepen. Peanuts dus. Als het om duurdere artikelen gaat is het vaak heel erg voordelig om ook eens elders in de E.U. landen te kijken. Zo vind ik Staub braadpannen prachtig. Heel af en toe is er een winkelier die een pan uit een bepaalde serie ver onder de reguliere verkoopsprijs aanbiedt in de hoop dat de consument ook andere pannen uit dezelfde serie koopt. Je moet er wel de tijd voor nemen. Lonend is het in elk geval wel. Mij heeft het kortingen opgeleverd die varieerden van 50 tot ruim 100 Euro per pan t.o.v. de gemiddelde verkoopsprijs in Nederland.
  Mijn 5 delige profi pannenset van Fissler komt uit België en kostte circa 60% minder dan de gemiddelde Nederlandse prijzen. Dit soort kortingen vind ik persoonlijk dan weer interessanter dan een kortingsbon ter waarde van een afwasborsteltje inclusief een bus Vim.

 12. Ik heb goede ervaringen met kortingscode.nl. Een keer registreren en als je wat wilt bestellen via de site naar de webwinkel gaan. Er zijn heel veel webwinkels bij aangesloten en soms krijg je 5 % korting op je bestelling. Het gaat niet van je bestelbedrag af maar wordt op je account bijgeschreven. Een keer in de zoveel tijd laat ik het uitkeren. Vooral bij hoge bedragen tikt het wel aan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder