Hema zonnebrandmiddel: 30 invisible sun spray

Het is buiten prachtig weer en veel mensen gaan lekker naar buiten. Het is dan belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Om die reden kocht ik bij de Hema invisible sun spray factor 30. Op mijn blog Review eerst lees je mijn ervaringen met dit zonnebrandmiddel en of ik dit product een aanrader vindt of niet.

Spoiler alert!

Ik vind het geen aanrader.

Lees ook mijn post over de Hema klantenpas!

10 Responses to Hema zonnebrandmiddel: 30 invisible sun spray

  1. Sinds ik in Nederland smeer ik mijn gezicht en lichaam met zonnecrĆØme. En er zijn zo veel merken en verschillende zonnecrĆØme.

  2. Geuren zijn zo belangrijk! Als het een herinnering oproept aan iets waarvan je niet wilt dat het je daar aan moet denken, snap ik dat je het niet fijn vindt. Ik grijp vaak zodra er in de supermarkt een schap staat een factor 50 voor kinderen eruit en die gebruiken we dan ook allemaal.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.