Hema invisible sun spray 30

Hema invisible sun spray

Hierboven zie je de Hema invisible sun spray die ik kocht.

Hema invisible sun spray

Het is buiten prachtig weer en veel mensen gaan lekker naar buiten. Het is dan belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Om die reden kocht ik bij de Hema invisible sun spray factor 30. Op mijn blog Review eerst lees je mijn ervaringen met dit zonnebrandmiddel en of ik dit product een aanrader vindt of niet.

Spoiler alert!

Ik vind het geen aanrader.

Lees ook mijn post over de Hema klantenpas!

Similar Posts

10 Comments

  1. Er zijn zoveel verschillende soorten zonnebrand. Zelf gebruik ik het liefste UltraSun. Niet de goedkoopste, maar werkt wel

  2. Sinds ik in Nederland smeer ik mijn gezicht en lichaam met zonnecrème. En er zijn zo veel merken en verschillende zonnecrème.

  3. Jammer dat je het geen aanrader vind. Hema heeft een hoop goede producten, maar stinkende zonnebrand worden we denk ik niet zo blij van…

  4. Geuren zijn zo belangrijk! Als het een herinnering oproept aan iets waarvan je niet wilt dat het je daar aan moet denken, snap ik dat je het niet fijn vindt. Ik grijp vaak zodra er in de supermarkt een schap staat een factor 50 voor kinderen eruit en die gebruiken we dan ook allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.