Reacties

8 Pet peeves: kleine ergernissen — 16 reacties

  1. Met ouder worden hoor ik mezelf meer zeggen : 'Sorry, maar hier ga ik me nu echt niet mee bezig houden'. En dan gaat het meestal over negatieve zaken die eigenlijk andermans zaken zijn. Ik zie nu veel duidelijker een lijn tussen mijn ergernissen en die van anderen en ik waak er over dat ik van de ergernissen van anderen de mijne niet maak.

  2. Er staat: 'P.S. Voor veel mensen is het gebruik van Engelse termen ook een pet peeve ; )'

    Moet natuurlijk zjn: 'P.S. Voor veel mensen is het onnodig gebruik van Engelse termen ook een pet peeve ; )'

    De laatste tijd raap ik zwerfvuil met zo'n handig happertje. Komen vaak mensen op me af met 'Wat doet u een goed werk meneer' en meteen daarna klagen dat mensen veel zwerfvuil neergoooien. Dat laatste valt hier erg mee. Ik ken steden en dorpen waar het vele malen erger is. Meestal antwoord ik dan dat ik het oprapen juist leuk vind en dat ze van mij wel wat meer zwerfvuil mogen strooien. Dat onregelt lekker. ;-)

  3. Vooral dat met die deadline zou ik zó irritant vinden. Overigens heb ik dankzij deze blog van jou wel even geleerd (met wat doorklikken;)) hoe ik een preview kan maken. Dus tja, jouw ergernissen waren voor mij in dit geval handig.

  4. Die heb ik gelukkig niet veel. Eentje dan: sommigen gemeenten waarvoor wij werken willen elk kwartaal een exceloverzicht van alle klanten die wij begeleiden en in welke fase van het traject ze zitten. Ik maak dus al járen elk kwartaal braaf mijn overzichtje, stuur dat naar de gemeente maar ik hoor nooit iets terug. Da's irritant. Al dat werk dat ik er aan heb en dan hoor ik niks. De afgelopen twee keer heb ik het overzicht wél gemaakt maar niet verstuurd. Ik was benieuwd of ik iets zou horen. Niet dus...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>