Reacties

11 weetjes over Groene Zeep zoals groene zeep tegen vlooien?! — 25 reacties

 1. Bedankt voor de tips!
  Ik wist het niet van de overname.
  Marcels green soap heeft heerlijke producten ook voor toilet en afwasmiddel.
  Mijn man moest eens een keer iets schoonmaken en zei toen ik heb het maar met groene zeep gedaan.
  Dat was het dus niet het was het merk green soap????
  Het is ook wel een beetje verwarrend vooral als je je bril niet op hebt.????

 2. Wij hebben teakhouten meubels, onbehandeld. Dat is van zichzelf een wat vettig hout. Dit kun je ook heel goed onderhouden met groene zeep. Zo behoudt het hout zijn vettigheid en vlekken trek je er als het ware mee uit. Soms behandeling wel een paar keer herhalen, maar het werkt goed.

 3. Nou, wat een fantastische tips. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik nog nooit Groene Zeep gebruikt heb haha. Nou ben ik ook alles behalve een schoonmaak fanaat, maar eigenlijk zou ik dit toch wel in huis moeten hebben.

 4. Goed product. Ik ken het wel, maar zit nu wel even te denken. Volgens mij noemde wij het vroeger ook wel garagezeep, maar ik weet het niet zeker meer. Ook zo lang geleden ;-(

  Mijn Oma zegt altijd dat de schoonmaakmiddelen van ''vroeger'' veel beter werkten dan de rommel van tegenwoordig hihih

 5. Ik ben van "vroeger", heb het een tijdje gebruikt. En hoef het niet meer vanwege de geur.
  En van "vroeger" is echt niet alles beter. Dat besef ik het meest als ik de was in de machine gooi, er even wat wasmiddel bijdoe en dan aan mijn moeder denk. Ach, ach, ach, maandag wasdag en wat daarbij kwam kijken. Tot zelf zeep maken aan toe. Dan in de winter alles in het huis uithangen, in de nacht over alle stoelen en banken de lakens.
  Ik zal je de rest besparen, maar ik zegen het moderne huishouden.

 6. Wij (kuch, lees: Huib) maakt de schuur er altijd mee schoon (witte houtdelen die uiteindelijk groen worden). Handig spul. Dat met de oven en een bakje ammonia vind ik dan weer 'eng' klinken. Ik neem aan dat de oven uit blijft dan toch? Wat dat betreft ben ik niet zo handig vrees ik...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder