Reacties

Help, mijn man zegt dat hij vlooien heeft — 12 reacties

  1. Mijn jongste dochter (toen 6) had een paar dagen bij een bij een tante gelogeerd. Toen ze s’avond ging douchen sprongen er een paar vlooien van haar lichaam af!

  2. Mijn dochter heeft al van kinds af aan katten en nog nooit had er een vlooien. Afgelopen herfst haalde zij een kitten bij iemand op die vlooivrij zou moeten zijn. Maar na een paar dagen bleek dat niet te kloppen. Ze heeft de kitten en haar al aanwezige kat ontvlooid en het hele huis op zijn kop gezet en gelukkig waren ze snel weer weg. Al heeft ze nog wel weken de kriebels gehad waarschijnlijk figuurlijk gesproken.

  3. Na een nacht in een berghut in het Ötztal in Oostenrijk hadden we vlooien. Kennelijk had er een hond geslapen. Vanwege de jeuk moesten we onze huttentocht onderbreken en terug naar onze tent in het basiskamp. Daar hebben we alle kleding gewassen en waren we van de vlooien verlost.
    Geen mensenvlooien maar hondenvlooien met gebrek aan hond dus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder