Reacties

Meer rust in je hoofd — 8 reacties

  1. "Twee keer per dag 30 minuten mediteren" was voor mij de sleutel tot meer rust. Maar ik móet ook onder de mensen zijn, uitgedaagd worden, ben zeg maar HSP én extravert. Heb prikkels nodig maar afgewogen. In de huiselijke routines vind ik weer rust. Daar is geen boek voor, maar ik heb het zelf "geschreven". Fijn weekend!

  2. Je had het nodig om je een jaar terug te trekken en zoals je al eerder schreef, nog langer de tijd.
    Ik ben hoogsensitief en ben erg snel overprikkeld. Verder wil ik van alles weten en dat is geen handige combinatie. Ik heb mijn smartphone aan de kant gedaan want 'die moest steeds iets van mij'. En ik iets van hem, ha, ha.
    Ik vind het best lastig om een evenwicht te vinden in online zijn, prikkels, tot rust komen. Wat mij helpt is om weer ouderwetse Nederlandse streekromans te lezen. Dat voelt als weer terug gaan naar vroeger toen het leven zoveel overzichtelijker en rustiger aanvoelde. Ik heb wel heimwee naar die tijd.

    • Ouderwetse Nederlandse streekromans zijn ook zo fijn sfeervol. Ik snap heel goed dat je die graag leest en dat je daar rust door ervaart VeggieMo.

  3. Misschien heeft Karin wel gelijk en begrepen de meeste mensen in je omgeving,dat je je terugtrok.En heb je het jezelf door je denken daarover nog moeilijker gemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder