Gratis meenemen + 2 kilo aardappels voor 2,50

kraampje pompoenen

Twee weken was het geleden dat ik mijn donderdagrondje kon hardlopen. Eerst was ik geveld door een stevige verkoudheid, en vervolgens schoot het me in de rug!

Maar nu kon ik weer deze route doen, en kwam prompt bovenstaande mooie kraam tegen voor aardappels en pompoenen! De pompoenen waren zelfs gratis.

Aardappels te koop

Deze aardappels kosten 2,50 voor 2 kilo. Ik heb even gekeken op de website van Albert Heijn. Daar kost 1 kilo aardappels 1,69. Twee kilo aardappels van Albert Heijn kosten dus 3,38 en die zijn niet onbespoten.

Kortom het is jammer dat ik zo’n fanatiek hardloper ben ; )

En te ver van huis was om de aardappels mee naar huis te sjouwen. Bovendien had ik geen geld bij me…

Screenshot 2021 11 12 at 09.04.00

Screenshot 2021 11 12 at 09.03.45

Screenshot 2021 11 12 at 09.00.36

P.S. Dit kraampje staat aan de Stubbelderweg in Westendorp.

Hoe vaak eet jij aardappels per week?

Similar Posts

15 Comments

 1. Wat een grenzeloos vertrouwen heeft de aardappelboer in iedereen.
  Top! Mooi dat zulke mensen nog bestaan!
  Waarom ga je vanmiddag op de fiets, met geld, niet terug?
  Fijn weekend!

 2. wij eten een aantal x in de week aardappelen.deels heb ik ze uit eigen moestuin(speciale waar zo’n 30 % minder zetmeel inzit.ivm mijn suiker) maar verder haal ik ze vlakbij een kweker,kosten 0,50 cent per kilo,net al de uien en charlotjes en zelfs witlofpennen.
  Dus voor mij is 2,50 voor 2 kilo erg duur,het zijn de nieuwe lading dus geen oude die overgebleven zijn.de kweker verdiend hiermee meer dan alleen naar de groothandel/winkelier waar ze vaak minder dan 16 cent per kilo krijgen(de prijs staat al vast voor de oogst en is minimaal)

 3. Hier staan vooral eieren langs de weg, maar het is zeker wel veel goedkoper om zoiets mee te nemen dan iets in de supermarkt te halen. Ik eet geen aardappels meer. Het staat me tegen op de één of andere manier. Vroeger te veel gegeten denk ik. En toen vond ik ze ook al niet lekker, maar ja, wij moesten eten wat de pot schafte, dus dat betekende vijf keer per week aardappels;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.