Reacties

Gratis meenemen + 2 kilo aardappels voor 2,50 — 15 reacties

 1. Wat een grenzeloos vertrouwen heeft de aardappelboer in iedereen.
  Top! Mooi dat zulke mensen nog bestaan!
  Waarom ga je vanmiddag op de fiets, met geld, niet terug?
  Fijn weekend!

 2. wij eten een aantal x in de week aardappelen.deels heb ik ze uit eigen moestuin(speciale waar zo'n 30 % minder zetmeel inzit.ivm mijn suiker) maar verder haal ik ze vlakbij een kweker,kosten 0,50 cent per kilo,net al de uien en charlotjes en zelfs witlofpennen.
  Dus voor mij is 2,50 voor 2 kilo erg duur,het zijn de nieuwe lading dus geen oude die overgebleven zijn.de kweker verdiend hiermee meer dan alleen naar de groothandel/winkelier waar ze vaak minder dan 16 cent per kilo krijgen(de prijs staat al vast voor de oogst en is minimaal)

 3. Hier staan vooral eieren langs de weg, maar het is zeker wel veel goedkoper om zoiets mee te nemen dan iets in de supermarkt te halen. Ik eet geen aardappels meer. Het staat me tegen op de één of andere manier. Vroeger te veel gegeten denk ik. En toen vond ik ze ook al niet lekker, maar ja, wij moesten eten wat de pot schafte, dus dat betekende vijf keer per week aardappels;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder