Reacties

Groene zeep Action? — 16 reacties

 1. Groene zeep.. bij de Welkoop of de plus.
  Ik doe een jaar of 3 met een fles als allesreiniger. Je hebt maar heel weinig nodig en met een ontharder zelfs nog minder.

  The pink stuff is een prima schuurmiddel, jif/cif/vind. Zeker geen allesreiniger.

 2. Groene zeep is niet uit mijn leven weg te denken. Dagelijks gebruik ik het. Ik haal het vaak bij de Jumbo of Nettorama.

  En ik ben ook benieuwd of je de ingrediënten van de groen en pink vergeleken hebt!

  Liefs Janie

  • Nee, deze post ging vooral over de vraag of je bij de Action groene zeep kunt kopen Janie. Maar misschien ga ik nog wel een speciale post doen waarin ik groene zeep en the pink stuff vergelijk.

 3. Bij de Kruidvat.

  Had het zelf een hele tijd niet meer in huis, had het op een zondag nodig. Action had niets en de Kruidvat zit er tegenover dus het daar geprobeerd. En jawel, daar hadden ze er meer dan genoeg.

 4. Dat pink stuf ken ik niet. Groene zeep wel. Dat gebruik ik om schoon te maken. Nou is het hier nooit echt vies dus of het goed werkt, weet ik eigenlijk niet. Wat ik wel weet is dat een stuk minder schrale handen heb dan met normaal schoonmaakmiddel. Groot pluspunt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder