Groene zeep Action?

groene zeep action

Bij de Action kun je echt van alles kopen. Maar vind je ook groene zeep bij de Action?

Helaas niet.

Tenminste, ik kon het nergens op de website van de Action vinden. En ook in de winkels ben ik Groene zeep nog niet tegengekomen. Ik heb daarom een mailtje gestuurd naar de Action om het ze persoonlijk te vragen!

Groene zeep Action: hebben ze niet

In hun antwoord schreven ze dat de Action inderdaad geen groene zeep verkoopt. Dat heeft met ‘prijsstelling’ te maken ten opzichte van andere winkels.

The Pink Stuff

Als alternatief noemen ze The Pink Stuff die voor 2,95 te koop is bij de Action. Dat is net als groene zeep voor van alles te gebruiken, maar is wel een ‘heel ander type product dan groene zeep’.

Screenshot 2022 10 21 at 10.35.31

Je kunt Pink Stuff ook kopen bij de Wibra. Daar kost het 3,99. En tot mijn verbijstering verkopen ze Pink Stuff ook bij 123inkt! Daar kost het 5,95.

Wat is groene zeep ook alweer?

Voor wie het niet weet: Groene Zeep staat bekend als een budgetvriendelijke alleskunner die ook nog eens geen kwaad kan voor het milieu.

De zeep heeft een goede naam opgebouwd als multifunctionele ontvetter. Hoewel de naam anders doet vermoeden, ziet groene zeep er goudkleurig uit. Je kunt het kopen in vloeibare vorm, of in de vorm van een soort gelei.

Samenvattend

De Action verkoopt geen groene zeep. Als alternatief noemen ze The Pink Stuff.

Waar koop jij jouw groene zeep? En wat zijn je ervaringen met The Pink Stuff?

Similar Posts

16 Comments

 1. Groene zeep.. bij de Welkoop of de plus.
  Ik doe een jaar of 3 met een fles als allesreiniger. Je hebt maar heel weinig nodig en met een ontharder zelfs nog minder.

  The pink stuff is een prima schuurmiddel, jif/cif/vind. Zeker geen allesreiniger.

 2. Groene zeep is niet uit mijn leven weg te denken. Dagelijks gebruik ik het. Ik haal het vaak bij de Jumbo of Nettorama.

  En ik ben ook benieuwd of je de ingrediënten van de groen en pink vergeleken hebt!

  Liefs Janie

  1. Nee, deze post ging vooral over de vraag of je bij de Action groene zeep kunt kopen Janie. Maar misschien ga ik nog wel een speciale post doen waarin ik groene zeep en the pink stuff vergelijk.

 3. Best apart eigenlijk dat ze dat bij de Action niet verkopen. Ik koop mijn groene zeep altijd gewoon bij de supermarkt. Wel zo makkelijk, bij de weekboodschappen.

 4. Bij de Kruidvat.

  Had het zelf een hele tijd niet meer in huis, had het op een zondag nodig. Action had niets en de Kruidvat zit er tegenover dus het daar geprobeerd. En jawel, daar hadden ze er meer dan genoeg.

 5. Dat pink stuf ken ik niet. Groene zeep wel. Dat gebruik ik om schoon te maken. Nou is het hier nooit echt vies dus of het goed werkt, weet ik eigenlijk niet. Wat ik wel weet is dat een stuk minder schrale handen heb dan met normaal schoonmaakmiddel. Groot pluspunt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.