Reacties

Ossengalzeep Action 6x waarom deze zeep zo handig is! — 26 reacties

 1. Unicura, verder shout werkt exact zo, dat is even spuiten en in laten trekken of meteen wassen. Grasvlekken, vetvlekken, rode vlekken, heel veel! Tot nu toe alles, incluis verkleurde boorden. Anders echfa wit, bij witte materialen natuurlijk, werkt ook prima!

  Hier ligt een hele stapel huishoudzeep uit de jaren '70 in de kast, we hebben een blok op het aanrecht gelegd, die wordt gebruikt om onze handen mee te wassen eventueel, gasten kunnen kiezen, en sommigen kiezen echt het blok ipv de pomp van de action met karnemelkzeep.

  X

 2. Alleen erg jammer dat ze allemaal gemaakt worden met Palmolie en dat daar voor ontbost wordt. Alleen Sonett gebruikt biologische palmolie waarbij aan herbebossing wordt gedaan.

 3. Het stuk ossengalzeep vind ik het beste en voordeligst. Alle plastic flesjes zijn ideaal voor een betere verkoop.
  Toch zet ik een dag voordat ik ga wassen mijn slips in de biotex en niet in een sop met ossegalzeep. Ik ga er over nadenken.

 4. Ik vind dat de harde ossengalzeep het best werkt, ook bij gras- en moddervlekken. De vloeibare, van welk merk dan ook, is lang zo goed niet. Wel uitkijken bij het behandeling van met name spijkergoed.

 5. Bah, dierenleed! Komt hier niet binnen net zomin als eender welk ander dierlijk product. Genoeg vlekverwijderaars zonder dierenleed erin. in de handel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder