Reacties

Koninklijk relletje + linkparty reminder — 15 reacties

 1. Wat eigenlijk nog het ergste is dat hij vanuit Nederland, wat een code rood heeft naar een land gaat met code geel. Ook al zitten ze apart van de rest van Griekenland, dit had nooit mogen gebeuren.

 2. Een vermakelijk filmpje waar de koning, vergezeld van zijn importbruidje spijt betuigt van zijn onhandige beslissing om tijdens de coronacrisis toch op vakantie te gaan. Het taalgebruik, maar vooral hun lichaamstaal spreekt boekdelen. Onder leiding van docenten aan de toneelacademie hebben ze deze graftakkenmimiek dan ook tot in den treure moeten oefenen.

 3. Dank voor deze vrolijke noot op deze verder druilerige dag! Ik moest hartelijk lachen om dat filmpje dat niet echt leek maar toch schijnt te zijn. En dank voor de uitleg ook want ik had het slechts half gevolgd.

 4. Griekenland is geen oranje of rood land, dus formeel konden ze gaan. Verstandig en wijs vind ik het niet. Maar dat hebben ze nu zelf ook wel door denk ik :D
  Ik snap alleen niet goed waarom je schrijft dat De Jonge in een val tippelde, want hij zegt keurig dat geadviseerd wordt niet naar een rood of oranje buitenland te gaan, wat de koning en zijn vrouw ook niet hebben gedaan. Ik vind het niet een erg spannend filmpje of zo.

  • Dat schreef ik omdat de journalisten wel wisten dat de koning en zijn gezin wel op vakantie waren, en toch op suikerzoete toon vroegen waar de koning was, op die manier minister de Jonge voor het blok zettend.

 5. wat een ophef zeg..
  hij heeft exuus aangeboden wat ik niet eens zou doen als ik koning was, dat siert hem énorm,
  en bovendien laat het hele gebeuren héél goed en duidelijk zien, dat het óók maar mensen zijn,
  alsjeblieft zeg, g a wat anders doen zeg ik tegen de herrieschoppers hierover..
  klaar

  hij heeft het keurig gedaan zo.. zand erover en en door

 6. Ze hadden natuurlijk beter niet kunnen gaan, maar ach, zo verschrikkelijk is het nu ook weer niet. En ze zijn braaf weer teruggekomen. Het virus hebben ze vast niet mee teruggebracht want Griekenland heeft code geel. Het excuus filmpje doet wat gekunsteld aan. En ben ik de enige die de gezichtsuitdrukkingen van Maxima zo ingestudeerd vind ? Ik hoop voor hen dat ze weer snel naar hun vakantiehuis kunnen gaan. Maar dan wel gewoon met de KLM want gratis reizen met het regeringvliegtuig dat vind ik nou weer zwaar overdreven.

  • Vermakelijk en dom. En dan vanmorgen lezen wat ik al dacht: dat hij de tekst niet zelf heeft geschreven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder