Reacties

Eloise van Oranje boek: ontboezemingen van een 19-jarige gravin — 16 reacties

 1. Tsja....de titel is al Engels, dus dan moet je niet raar staan te kijken als er in het boek zelf ruim gebruik wordt gemaakt van engelse woorden :)

 2. Wat Eloise denk ik -waarschijnlijk onbedoeld- doet, is een stukje geheimzinnigheid weghalen rondom de familie Van Oranje. En ik denk dat dat heel goed is voor hun imago. Hoewel ik dat heel interessant vind, sla ik dit boek over. Ik heb wél het boek over Amalia op mijn lijst staan.

 3. De nieuwe generatie gebruikt nu eenmaal veel Engels, so what? :-) Zelf behoor ik niet tot de digital natives generation maar gebruik ik wel Engels in mijn Nederlands.

 4. Als ik niet zou weten wie haar ouders zijn kan ik het al aan haar gezicht zien. Eloise lijkt heel erg op haar moeder qua oogopslag. Dit meisje is 19 jaar, een meid van deze tijd. Mijn dochter is ook 19 en jij hebt ook kinderen in die leeftijd. Door social media, door deze tegenwoordige tijd, internet verengelst alles. Mijn dochter gebruikt ook veel Engelse woorden door haar Nederlands heen. Ook betrap ik mijzelf daar wel eens op. Vroeger was dit niet zo.

  Leuke meid om te zien, en haar boek als ik die zie in de bibliotheek zal ik het vast en zeker lenen.

  Ot

  Constantijn Christof Frederik Aschwin, Prins der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, jonkheer van Amsberg is Eloise haar vader. Hij is momenteel vierde in lijn voor de troonopvolging. Wikipedia

 5. Ik heb niet bijzonder veel interesse in het koningshuis. Zou ook niet graag in hun schoenen willen staan. Ik denk niet dat ik het boek ga lezen. Wat betreft het boek over Amalia; ik vond het echt een verschrikkelijk slecht boek. En dat lag niet aan Amalia.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder