Voice of Holland schandaal: ‘Ik doe een Forrest Gump’

forrest gump‘Ga je op je blog nog wat zeggen over het Voice of Holland schandaal mama?’ vroeg mijn dochter.

‘Ik was het niet van plan,’ antwoordde ik.

Sommige onderwerpen zijn zo groot.

Daar heb ik geen woorden voor.

En dat is eigenlijk alles wat ik erover heb te zeggen….

En dit.

Similar Posts

16 Comments

 1. Ik ga heel eerlijk zijn, ik volg dit verhaal niet. Ik vang hier en daar wel iets op maar ken de details niet. En over iets waarvan ik de details en de zekerheden niet ken, ga ik me ook niet gaan uitspreken.

 2. Ik blijf bij mijn standpunt dat iemand pas schuldig is als, als de rechter dat heeft uitgesproken. Voor de rest volg ik die zenders toch zo min mogelijk want die worden rijk van de reclame (3000 euro per halve minuut). Weet je meteen waarom het gaat.

 3. Tot deze heisa wist ik niet dat The Voice en Boos nog bestonden. Boos heb ik ooit eens gezien met wijlen Bart de Graaf. The Voice heb ik nog nooit gezien. Er zijn meer programma’s die ik bewust nooit kijk.

 4. Ik keek naar de aflevering van BOOS, omdat ik benieuwd was waar het nu werkelijk over ging. Daarvoor had ik wel van alles erover opgevangen, maar me er verder niet echt mee beziggehouden. En nu ga ik me er verder ook niet mee bemoeien en zeker geen reacties plaatsen onder al die verhalen op Facebook. Zoals gewoonlijk wordt er van alles bij gehaald en heeft iedereen een mening. Laat de mensen die er echt verstand hebben het verder maar onderzoeken.

 5. Ik kijk niet naar TVOH. Heel soms een aflevering gezien. Not my cup of tea.
  Dat het nieuws is, vind ik bijzonder. Waarom denkt Nederland dat #MeToo alleen elders afspeelt.
  Van mij dus ook geen blog over TVOH.

 6. De beerput gaat open en er komt heel wat uit, nou zie je dit mannengedrag wel in heel veel branches. Maar zeer zeker niet goed te keuren!

 7. Ik wil maar een ding zeggen: mensen, houd je handen thuis. Seks alleen in een gelijkwaardige relatie met instemming van beiden.

  Groetjes, Alice K.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.