Reacties

Is mijn tv-meubel vintage? — 19 reacties

  1. Vintage of niet...dat kastje is wel heel tof. Ik heb een stoel uit de jaren '80 in huis. Die zou misschien vintage kunnen zijn, maar hij is helemaal opgeknapt, dus hij lijkt nieuw;).

  2. Ik vind vintage iets persoonlijks en jouw kastje vind ik een mooi vintage exemplaar <3
    Ik ben gek op oude spulletjes. Het heeft een 'geschiedenis' en vaak een betere kwaliteit.
    Ik koop ook graag op vakantie iets vintage. Zo heb ik in Duitsland Biedermeier ringen kunnen kopen op een rommelmarkt. Ik draag ze graag!

  3. Wat een leuke foto's maak jij altijd bij je artikelen. Als ik het goed begrijp ben ik zelf dus nog niet antiek, maar wel vintage. :-D Verder ben ik het helemaal met je eens, ik houd van vintage, retro en antiek, door de duurzaamheid, maar ook omdat er vaak heel mooie ontwerpen tussen zitten. Je moet misschien net wat beter zoeken.

  4. Ik vind vintage heel persoonlijk. Zelf heb ik een vintage buikkastje tenminste dat vind ik want hij was nog van een oma. Ik heb hem in petrol geschilderd en het is ons pronkstuk in de woonkamer.

  5. Vintage ? Retro? aar mijn mening worden deze termen vaak gebruikt om te rechtvaardigen dat er een behoorlijk prijskaartje aanhangt. Bij ons in de stad heb je een aantal winkels die vintage en retro spullen verkopen , kleding , accessoires en meubels. Dat zijn behoorlijk dure items. Zou je zoiets bij een kringloop of op een rommelmarkt kopen dan is dat vaak een koopje. Het zou me niets verbazen als deze winkels hun spullen op rommelmarkten en in kringloop winkels kopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>