Reacties

De kleding van ons koningshuis recensie — 17 reacties

 1. Als je Maxima ziet vallen als eerste altijd haar kleren op. Vaak heel mooi met prachtige schoenen, hoeden en sieraden. Bij andere leden van ons koningshuis is dat niet zo, hoewel de dames er ook heel mooi uitzien. Ik vind haar kleding weleens te veel op de voorgrond staan, alsof je naar een model kijkt. Laatst was er enige ophef omdat ze met slippers aan uit een vliegtuig stapte, in Bonaire geloof ik. Waren wel slippers van 450 euro, kon er wel om lachen.

 2. @ Kunnen wij ons kleden als Maxima?@
  Als wij net als haar beschikken over een onuitputtelijke berg geld die de belastingbetalers bijeen gesprokkeld hebben dan kan dat zeker. Maar voor dit soort vorstelijke uitkeringen moet je toch echt tot het koningshuis behoren.
  Ik heb overigens niets tegen het koningshuis, maar een tikkeltje minder met andermans geld zou ik persoonlijk wat charmanter vinden.

 3. Ik hou ook van ons koningshuis.
  Maxima kan vrijwel alles dragen. Ze heeft een eigenzinnige smaak en verrast ons nogal eens.
  Ze draagt naast designerskleding, ook kleding van de Zara of Cos.
  Mixed, zo droeg ze 14 dagen geleden een prachtige trui op een rok van 13 jaar oud.
  Of een paar maanden geleden op een van de bovenwindse eilanden waar ze blauwe jeansslippers draagt met een hoed.
  Geweldig toch!

 4. Ik vind de kleding van de koningin en de prinsessen vandaag mooi op elkaar afgestemd. Er is één maar. Dat hoge ding, dat de koningin op haar hoofd draagt vind ik echt geen succes. Veel te groot en veel te hoog. Amalia draagt ook iets met vlinders, dat vind ik veel mooier.

 5. Ik ben geen fan van het koningshuis,ook al heb ik respect voor deze mensen,het kost teveel geld waar ze veel armen mensen mee zouden kunnen helpen,het leven is niet eerlijk,het is te werelds allemaal,daar houdt ik niet zo van, het leven draait niet om mode wij moeten Jezus volgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder