Vogelvoer standaard van de Action

Vogelvoer standaard Action

Nu ik de vreugde heb ontdekt van vogeltjes bij ons huis, zin ik op nieuwe mogelijkheden om ze in mijn gezichtsveld te brengen! Ik kocht al een vogelbad, en bij het raam van mijn kantoortje bungelt een bol met nootjes* waarvan koolmeesjes graag komen snoepen.

Maar vervolgens bedacht dat ik bij mijn koffie van 10 uur, vanuit mijn Ikea fauteuil, ook vogeltjes wilde kunnen zien. Dat betekende dat ik iets moest hebben dat wat hoger was, zodat de vogeltjes in mijn blikveld zouden vallen.

Ik kon daarom mijn geluk niet op toen ik een vogelvoer standaard bij de Action tegenkwam voor maar 5,87. Hij leek me de perfecte, budgetvriendelijke oplossing voor mijn verlangen vogeltjes te zien vanuit mijn makkelijke stoel.

Vogelvoer standaard Action

De vogelvoer standaard van de Action zit in een rechthoekige doos, en is vrij makkelijk te vervoeren. Eenmaal thuis scheurde ik de doos gretig, maar ook een beetje bezorgd open, want ik herinnerde mij de Action rozenboog... Die bleek uit zoveel onderdelen en schroefjes te bestaan, dat ik er niets mee kon. Mijn man heeft hem voor mij elkaar moeten zetten.

Maar de vogelvoer standaard van de Action bleek gelukkig eenvoudig. Het lukte mij tenminste om hem helemaal zelfstandig in elkaar te zetten. Niet alleen dat, ik prikte hem ook eenvoudig in de grond.

Hij is echt ideaal!

En nu kan ik elke dag bij de koffie vogeltjes bewonderen!

Binnenkort foto's van de vogels die ervan snoepen : )

Leestip

Vogelbadje Action

*Diverse mensen wezen op de gevaren van netjes met vogelvoer.

Vergelijkbare berichten

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.