Jennylund Ikea fauteuil voor in de keuken

De jongste kat plaste zo erg op de rode stoel in de keuken dat ik hem te vies vond om nog in huis te houden. Daar hielp zelfs geen baking soda meer aan.Na lang wikken en wegen, en tevergeefse bezoekjes aan de kringloop, besloot ik dan toch maar een nieuwe stoel te kopen. Een Jennylund Ikea fauteuil om precies te zijn.

Jennylund Ikea fauteuil

Hieronder zie je mijn Jennylund stoel. Ik ben er superblij mee, en vind hem ook beter passen in de keuken dan de oude rode stoel. Hij is bovendien iets smaller en past beter in het hoekje naast de koelkast. Dus dat is een geluk bij een ongeluk. Leuke bijkomstigheid is dat de Jennylund Ikea fauteuil bekleed is met een hoes. Dus ik weet nu al wat ik voor Moederdag gevragen: een hoes met bloemetjes : )

jennylund
Dit is overigens de moederkat

N.B. En het katertje wordt a.s. dinsdagmorgen gecastreerd zodat de Jennylund stoel niet hetzelfde lot ondergaat als de kringloopstoel.

Wat ik zo fijn vind aan de Jennylund stoel

  1. Het model is leuk.
  2. De Jennylund heeft een vrij neutraal uiterlijk, maar heeft toch sfeer.
  3. De stoel zit lekker.
  4. Er zijn diverse hoezen te koop voor de Jennylund Ikea stoel. Ik heb er inmiddels twee. De gele met blokjes die je op de foto ziet hierboven, en een mooie bloemenhoes. Ik wissel ze elk half jaar af. In de herfst en winter gebruik ik de gele hoes voor de Jennylund stoel, en in de lente en de zomer de bloemetjeshoes. Meestal is het na zes maanden ook wel nodig. Ons hondje Trixie gaat graag met vieze pootjes op de stoel zitten... Ideaal dat de hoes dan gewoon in de was kan!
  5. De Jennylund Ikea stoel is van goede kwaliteit. Tot dusver heb ik geen enkel probleem ontdekt, en hij zit nog steeds comfortabel na ruim een jaar intensief gebruik.

Wist je dat er Ikea servies is van arcopal?

Leestip: Fauteuil met oren

En? Hoe vind je 'm?

Similar Posts

6 Comments

  1. Oh wat een schatje. Precies mijn stijl. Ik heb er een bank van, hoe kan het ook anders. Ik hoop maar dat de kater niet meer plast. Die van ons is het blijven doen. Ook na castratie. Gelukkig eens in de zoveel tijd, en dan vooral op het kleedje in de badkamer.

  2. Haha ik wilde net zeggen dat ik hoop dat deze stoel dan niet ook wordt onder geplast, maar daar wordt binnenkort al wat aan gedaan ;) Leuk dat het een hoes is zodat je steeds andere eromheen kan doen. Dat houdt het fris en leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.