Reacties

Ikea servies van arcopal en het heet OFTAST — 30 reacties

 1. Ha, ik heb meerdere serviezen, niet allemaal compleet. Maar o.a Ruska van Arabia. Ik vind dat nog steeds mooi, maar het is te zwaar. Veel te zwaar. Dus hebben we een aanvulling gedaan van dit Ikeaspul. En dat bevalt uitstekend. Alle voordelen die je noemt, die kloppen. Plus dat ik het mooi vind. Eenvoudig, mooi.

 2. Wij hebben heel veel serviesgoed en bestek. We hebben een paar keer met verhuizingen en overlijdens in de familie te maken gehad, waardoor er opgeruimd moest worden. Omdat ik het van sommige dingen zonde vond om het weg te doen, heb ik het gehouden. Het is daarom dus wel een allegaartje bij ons, wat dat betreft.

 3. Ik heb het gezien en vind het er gewoon goedkoop uitzien. het brengt in ieder geval geen sfeer op tafel. Wij hebben ons "servies" in de jaren afgestemd op onze behoeften en alles los gekocht. Waaronder ook een aantal Pizzaborden want de pizza's die ik regelmatig maken passen niet op een normaal bord.

 4. Toen ik op mezelf ging, kocht ik een prachtige serviesset. Maar ja, een poosje geleden kwamen de borden vanuit de kast me tegemoet gevallen, dus toen heb ik niet-bijpassende borden gekocht. Gewoon de goedkoopste, want kapot gaat het toch wel bij mij;) En ik vind 't wel prima.

 5. Vroeger aten we thuis altijd warm van een diep bord, en daar aten we dan ook het toetje (zelfgekookte pap) uit.
  Daar moest ik aan denken toen ik een oudere post van Zuinigaan vond. Herkenning!

  Puddinkjes kun je ook in kopjes maken :-)

  • Brrr, dat hoor ik wel eens vaker. Ik voel me erg verwend, maar het lijkt me toch niet zo fijn om een toetje te eten van een bord waar eerste het warme eten op lag.

 6. Vroeger had ik een compleet servies dat ik nooit gebruikte. Nu heb ik een allegaartje met allemaal verschillende borden en schalen die ik mooi vind. Het is misschien wat rommeliger op tafel, maar ik word er zo blij van en in mijn uppie vind ik het onzin om 2 serviezen te hebben.

 7. Ik ben ook liefhebber van servies uit de kringloop te halen. Onlangs nog dinnerborden voor een prikkie. Dat is gelijk duurzaam, dus 2 vliegen in een klap.

 8. dit lijkt heel sterk op wat wij gekocht hebben in een carrefour hypermarkt, dat was alleen een pakket van 6 borden, 6 diepe borden en 6 kleine bordjes/ gebaksbordjes.

 9. Wij hebben gewoon witte borden (en bekers, soepkommen en schaaltjes enzo). Ook van Ikea. Ik geloof dat dat de 365-serie is. Er is een nog iets goedkopere versie maar daar kwamen grijze krassen op door het bestek. Dat is bij deze niet dus we zijn er blij mee.

 10. Ik heb een servies van de Blokker, English rose, zoiets, bestaat niet meer, wel jammer eigenlijk, want ik was er nog niet, maar heb het thee servies, en de borden in elk geval. In Drachten gebruik ik het bruidsservies van Liefste zijn ouders, erg mooi! Vintage, simpel, en een maatje kleiner dan je nu koopt, handig ook met porties serveren, genoeg is genoeg ;-)

  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder