Theelepeltjes

theelepeltjes

Ik houd van bijzondere lepeltjes. En ik houd van bloemetjes.

Seizoenslepeltjes van Marjolein Bastin

Dus als ik lepeltjes met bloemen zie, word ik helemaal blij! De seizoenslepeltjes van Marjolein Bastin kreeg ik voor het eerst van een vriendin: het zijn de zomerlepeltjes, met roze en lichtblauwe bloemen. De 'herfstlepeltjes' kocht ik voor mezelf, voor mijn verjaardag. Ze kosten 3,98 per 2 stuks.

Maar één ding moet me wel van het hart: de plaatjes op de herfstlepeltjes beginnen nu al los te laten, en ik heb ze pas sinds oktober. Ik had meer kwaliteit verwacht van Marjolein Bastin!

Theelepeltjes met vogels

Hoewel ik vogeltjes doodeng vind, vond ik de lepeltjes met vogels echt schitterend. Ik zag ze in de Blokker folder staan, kocht ze, en warempel: ik kreeg ze afgelopen zaterdag van niemand minder dan Sinterklaas! Ze kostten me ruim 5 euro.

Nep Blond-theelepeltjes

En last but not least, de nep Blond-lepeltjes. De Blond lepeltjes vind ik ook echt prachtig, maar zijn veel te duur. De mijne komen van de Wibra, en zien er behoorlijk gehavend uit. De kopjes op de lepeltjes hebben bijvoorbeeld hun oor verloren. Maar ik kocht er dan ook 5 voor zo'n 2,50 terwijl de lepeltjes van Blond voor 14,95 per 6 weggaan. Maar ondertussen heb ik ze op Marktplaats ook gezien voor 4 euro!

Het lepeltje met het blauwe fluitketeltje is mijn favoriet van deze soort, en volgens mij komt die van de Action!

N.B. Ze hebben nu ook hele goede nep Blond lepeltjes bij de Xenos voor 3,95.

Andere leuke theelepeltjes

Bij Tafel en keuken zag ik leuke theelepeltjes met fruit erop er op van Marjolein Bastin.

Theelepeltjes Action

Houd je van heel simpel? Dan koop je 4 RVS lepeltjes bij de Action voor maar 1,49. Zes theelepeltjes kosten zelfs maar 99 cent bij de Action.

Lees ook mijn post over Janneke Brinkman servies!

Is er iets wat jij leuk vindt om te sparen?

Similar Posts

3 Comments

  1. Ik spaar Brabantia voorraadblikken, cremekleurig, met tekst erop in schrijfletters. Vooral de kleine kruidenpotjes zoek ik nog. Op marktplaats staan er wel te koop, maar ik wil niet meer dan 3 euro per potje uitgeven, anders wordt het ook weer te makkelijk verzamelen.

  2. Ik ben geen verzamelaar hoewel Retro Man hier anders over denkt als hij in mijn schoenen en tassen kast kijkt ;) Uiteraard spaar ik wel (gratis) zegeltjes en geld. Altijd wel leuk om de verzameling van iemand anders te bewonderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.