Reacties

Blond Amsterdam lepeltjes Xenos en Wibra — 12 reacties

  1. Ik heb de lepels van Blond een keer voor mijn verjaardag gehad. Ik heb geen afwasmachine en was ze dus met de hand en de verf blijft mooi maar bij twee lepels is wel een oortje van het kopje beschadigd.

  2. Hier geen ervaringen, zag ze wel bij de Action liggen laatst, dus mocht je nog eens wat anders willen proberen...;-)

    Wij drinken koffie en thee "zwart", dus lepels zijn eigenlijk overbodig. Voor het bezoek neem ik dan de gewone die ik al had.

  3. ik heb soortgelijke idd bij de action gekocht een tijd geleden, maar ook nog niet echt gebruikt.. omdat ik al zo'n voorgevoel had dat ze niet in de vaatwasser mogen... lui ben ik he!

  4. ik heb ze een keer van mijn collega's gekregen voor mijn verjaardag omdat ik net als jou zo verliefd er op was. Bij ons gaan ze gewoon de vaatwasser in en ze blijven goed, maar er staat idd op de verpakking dat ze niet in de vaatwasser mogen wie weet vind je nog ergens de echt

  5. Ik vind ze heel leuk om te zien. Ik heb ze zelf niet, omdat ik ze niet echt nodig heb.... Ze zijn ook te koop bij de Action, voor een vergelijkbaar prijsje als bij Wibra en Xenos.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder