Arcopal servies Veronica gevonden!

Arcopal servies Veronica

Moet je kijken wat een prachtig Arcopal servies ik heb gevonden! Maar liefst 5 borden voor maar 1,-. Zo maar bij de kringloop.

We waren bij de kringloop omdat mijn man een fijne stoel wilde hebben voor zijn kamer. Nu er een aantal kinderen het huis hebben verlaten, hebben we ineens kamers ‘over’. Mijn man had eigenlijk nog geen eigen plek in huis. Dus nu heeft hij zijn computer in één van de vrijgekomen kamers gezet. Hij vond een spuuglelijke bruine stoel, die hij wil gebruiken om op zijn computer films te kijken.

Maar daar gaat het nu niet over! Deze post gaat over het Arcopal servies dat ik vond!

Arcopal servies: Veronica

Ik had al Arcopal servies in huis. Een aantal soepborden, kopjes en boterhambordjes met oranje boemetjes. Dat is de Lotus lijn. Verder nog twee hele grote Arcopal borden die ik voor de sier op mijn groene keukenkastje heb staan.

Maar nu kwam ik de Veronica lijn tegen die bestaat uit lieflijke blauwe bloemetjes.

Ik ben dol op bloemetjes, en vind ze supermooi!

Arcopal servies

Er gaat niets boven een leuke kringloopvondst!

Ik vond deze arcopal borden bij de kringloopwinkel Stiching Mini Manna. Deze kringloopwinkel is gevestigd in een oude school in Doetinchem, en de spullen zijn geordend per schoollokaal. Dat is erg handig en overzichtelijk.

Reacties op Arcopal servies Veronica gevonden!

  1. Wat een super leuke borden met die blauwe bloemetjes .Zelf heb ik jaren kop en schotels gehad met de oranje bloemetjes .Soms tref je zulke leuke koopjes .Ik kom er niet vaak want de kringloop is veel te gevaarlijk voor mij

  2. Beste,

    Vroeger hadden wij dit thuis ook. Het is maar heel kort te koop geweest. Later was alleen de serie met rood/oranje bloemetjes beschikbaar.
    Dus toen mijn moeder nog wat wilde bijkopen was het niet meer te krijgen.

    groet an

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.