Kringloopvondst: Paragon Bridesmaid kop en schotel

Dit mooie kopje met schotel kwam ik tegen bij de kringloop voor maar 1,75. Het is van de Engelse fabrikant Paragon, die in de jaren zestig werd overgenomen door de Royal Doulton group. Dit kopje is niet gemaakt door het oorspronkelijke Paragon. In dat geval was het denk ik veel meer waard geweest. Het is nu nog gewoon online te koop voor zo’n 4,06 Britse ponden. Een koopje was het dus wel : )

De naam ‘Paragon’ verdween in 1993. Dus dit kopje is minimaal 23 jaar oud.

paragon dishware

paragon queen cup and saucer
Aan de binnenkant ook een mooi bloemetje
by apoointment to her majesty the queen bridesmaid l/l
By appointment to her majesty the queen : )

De truc is dus servies te vinden van Paragon van voor de jaren zestig! Want dan heb je echt een bijzondere vondst. Maar ik ben ook erg blij met dit mooie kopje en schotel want ik vind het prachtig.

Lees ook mijn post over Arcopal servies.

Wat was jouw laatste kringloopvondst?

Similar Posts

18 Comments

 1. Ik mag van mezelf nog niet naar de kringwinkel gaan voor ik klaar ben met mijn opruimronde hahahaha

  En als ik nu ga, koop ik misschien wat van mijn eigen spullen terug, want de halve kringwinkel staat nu vol van spullen die ik heb weggedaan!

 2. Wat een schatje!
  Mijn laatste aankopen waren een koelbox op 220V (voor 12,50) een hamsterhok inclusief een meterslang buizenstelsel voor € 8,75 en een bloempot voor €3,50.

 3. Oooo ik ben zo dol op kringlopen!! Dit is een erg lief kopje met schotel! Afgelopen zaterdag was ik in twee grote kringloopwinkels in Zaandam. We kochten vier echte kristallen portglaasjes en ik scoorde een leuke omslagdoek/wikkelrok.

 4. Wat een super mooi kop en schotel. Ik hou er ook wel van hoor. Heb heel veel oud serviesgoed, maar ook een serie kop en schotels met bloemen er op. Ik zie het voor me dat ik nog eens een High Tea organiseer!
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

 5. Mooie vonst.

  Wat kost zo,n kopje uit de jaren 60.

  Van alles door de jaren heen verzameld ,mooiie borden en kristallen glazen .
  Biedemeier thee pot
  Vazen .zilverwerk.

  Ook wel in het verleden veel verkocht

 6. Wat een schattig kopje en een mooie vonds. Ik ken dit soort kopjes mijn ouders oma en volgens mij de halve familie had een jaar of 35 40 terug bijna het hele servies van Royal Albert. Heel erg duur. Ik kan dit kopje echt LIEF vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.