Bibliotheektrap: Oh kom er eens kijken, wat ik in de kringloop vond!

bibliotheektrap

Kringloopwinkels bezoeken is als schat zoeken.

Soms vind je maandenlang helemaal niets, en dan ineens stuit je op een heuse schat!

Zo vond ik 10 jaar geleden een heuse bibliotheektrap bij de kringloop. Iets waarvan ik al heel lang droomde. Dit bibliotheektrapje is denk ik ook wel mijn allerbeste vondst ooit.

Inmiddels gaat hij ook alweer tien jaar mee!

Bibliotheektrap tweedehands gevonden

Ik heb ze altijd vol verlangen bewonderd: van die ouderwetse bibliotheektrapjes. En afgelopen maandag stond er bij de Kringloop plotseling één op mij te wachten voor 45 euro. Ik kon mijn geluk niet op, en heb hem onmiddellijk afgerekend.

Bibliotheektrap voor boekenkast

Wij hebben twee grote houten boekenkasten, vol met boeken. In ons huidige huis staan die ieder aan een kant van de woonkamer, omdat we geen lange muren hebben zonder onderbrekingen. Maar in ons toekomstige huis, hoop ik de kasten naast elkaar te plaatsen, en mijn prachtige bibliotheektrapje zal daar prachtig voor staan!

Bibliotheektrap en tafel!

Overigens is het ook nog niet zó maar een trapje: je kunt hem inklappen en dan is het een tafeltje! Ik ben superblij met mijn kringloopvondst! Vooral omdat het eigenlijk al jaren geleden is dat ik voor het laatst zoiets supermoois vond.

bibliotheektrap

Zie ook mijn andere kringloopvondsten!

Wil je graag een bibliotheek trap, maar kun je er geen vinden voor een vriendelijk budget? Dan is één van deze Ikea Opstapjes & Trapjes misschien een redelijk alternatief!

Hoe vinden jullie mijn vondst?

Similar Posts

17 Comments

 1. Fijn is dat hè, als je ineens vindt wat je al heel lang zoekt. Zo’n kringloopwinkel zit vol verrassingen vind ik en ben altijd weer benieuwd wat ik nu weer zal gaan ontdekken :)
  Veel plezier met het trapje!

 2. Dit is echt een geweldige tref. Jullie lopen nu natuurlijk geweldig te glunderen!
  Hoe moet dit trapje/tafeltje onderhouden worden; boenwas? Dat het niet de weg des Chesterfields gaat… [zure druiven hoor – zo’n trapje zou ik ook graag eens voor zo’n bedrag tegen het lijf lopen!]
  Groet, Loonlijstmama

 3. Wat een leuk ding een echte schat voor jullie zo te lezen!

  * Ik was idd wel in staat een kadootje te droppen bij die kindjes maar manlief vind niet dat we ons moeten bemoeien met hen omdat ze het misschien heel anders zien dan wij en ja heeft ie ook wel gelijk in het is ook wel aan hen om uit teleggen dat Sint hier een NL feest is en waarom zij er niet aan mee willen doen maar dat het vooral niet aan hun kinderen ligt ofzo… Ja best wel sneu vind ik ook.. =(

  Groetjes Famke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.