Reacties

Houten ladder: handig én mooi + 4 x inspiratie — 46 reacties

 1. Haha, dat van Di Mario had ik ook al als commentaar. Maar een ladder in de tuin laten staan is niet altijd slim. Het is ook handig voor inbrekers, er gaat een raam voor je open....

 2. Oh, echt...Eén van mijn grootste dromen is om ooit een huis te hebben dat groot genoeg is voor een boekenkast met laddertje. Ultiem genot. Vanwege die boeken, de kast én de ladder;).

 3. Het maakt een romantische indruk in boomgaarden, ladders of een dubbeltrap onder een hoge fruitboom. Bij mijn ouders stonden ze ook.
  Nu hebben we praktischer trappen. Een Altrex voor allerlei standen en een gewone uitschuifladder, beiden van metaal.
  In huis is het niet nodig, ook niet voor de sier. Er staat al genoeg. ☻

 4. Dat lijkt me een heel unieke trap; die fruitbomen beschadigt. Je zal het woordje 'niet' denk ik vergeten zijn.

  Hier alleen een keukentrapje. Ladders nemen de inbrekers zelf tegenwoordig mee. :)

 5. Vind zo’n houten ladder heel leuk staan als decoratie. Helaas heb ik er zelf geen ruimte voor nu. Hopelijk bij ons nieuw huisje wel. Tot die tijd word het kwijlen op Pinterest haha.

 6. Ik vind zo'n oude houten ladder in een bibliotheek wel echt iets hebben hoor. In mijn nieuwe woning hebben we een hele grote kast, met stalen ladder gekocht. Dat vind ik toch ook wel heel erg vet hoor, staat erg stoer!

 7. Ze kunnen wel echt heel mooi lijken ergens ja! Zelf ben ik echt heel bang voor ladders. Ik durf echt niet ergens naar boven via een ladder en al helemaal niet meer naar beneden

 8. Die ladders naar zolder vind ik altijd wat spannend. Wat ik wel heel leuk vind zijn die ladders voor in de badkamer waar je handdoeken over kunt hangen. Dat staat wel 'spa-achtig'. En ook leuk als het een beetje een 'verweerde' ladder is, al moet je natuurlijk geen splinters in je handen of halen in je handdoeken (of hamamdoeken krijgen) :)

 9. Een trap bij een boekenkast lijkt mij echt een mooi element. Het doet mij denken aan Ollivander in de Harry Potter serie. Hij zoekt ook naar de juiste toverstok door langs de schappen te schuiven met een ladder.
  Echter één probleem: zo graag sta ik niet op een ladder. Haha.

 10. Hé een linkpizza samenwerking gok ik zo te zien ;-) zag hem voorbij komen haha! Ik vind een decoratieve ladder in huis altijd tof. huiskamer, slaapamer, badkamer kan allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder