Reacties

Pannen opbergen in kast + andere opties — 30 reacties

 1. De gewone kookpannen ( 4 stuks) staan in een keukenkastje (2 in elkaar) met de deksels ernaast. Omdat ik veel wok en roerbak heb ik veel,pannen met een steel. Aan de binnenkant van de kelderdeur heb ik haakjes geschroefd en daaraan hangen 3 wokken, 2 roerbakpannen en 3 koekepannen. Ook 2 bakspatdeksels, een steelpan en 2 vergieten. Allemaal verschillende maten en allemaal worden ze regelmatig gebruikt.

 2. Uitgebreide informatieve log!
  Pannen hangen is niet mijn ding, stoffig en vooral vettig worden ze ervan.
  Ik heb een relatief kleine keuken, alle pannen staan in een kastje.
  Enkele pannen gestapeld, 2 op elkaar, is makkelijk pakken.
  Ik zet nooit geen pannen in elkaar, onhandig voor mij!
  In ons vorige huis had ik lades, dat was praktisch!

 3. Wat een leuke ideeën! ik struggle ook altijd met die pannen in de kast. Je moet altijd kijken hoe je ze weer neer moet zetten of op moet stapelen zodat het kasje ook werkelijk waar dicht kant. Pannen ophangen niet denk ik niet echt besteed in onze keuzen. Ik ben niet zo groot dus dan kom je er niet makkelijk bij en het trekt ook nog eens veel stof aan.

 4. Leuke tips! Ik heb tegenwoordig enkel nog maar wat kleine pannetjes en 1 grote soeppan dus ik stapel alles gewoon in elkaar, haha. Voorheen had ik wel van die panbeschermers er bij, toen hadden we nog redelijk prijzige pannen. Tegenwoordig niet eens meer :P

 5. Pannenbeschermers voor de koekenpannen en wok (maar die heb ik pas sinds een paar jaar) en verder alleen maar in een keukenkastje bewaren (opstapelen) met de deksels er altijd dichtbij. We zorgen dat we niet teveel pannen hebben. Ophangen zou niets voor mij zijn. Vind ik al snel rommelig. Dat heb ik ook met spatels enzo niet. Ook niet met keukenpapier. Zo'n rol aan de muur bevestigd en dan daaronder ook het aluminiumfolie en huishoudfolie enzo. Brrr Niets voor mij ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder