Reacties

Pannendeksels opbergen: briljante tips en tricks! — 13 reacties

  1. Dit is zeker heel handig idee van jou. Zijn wel zoveel mogelijkheden. Ik zit ook altijd te tobben met deksel. Aan de keukenkastje van binnenkant mogen wij niet doen. Fijne dag.

  2. Ik heb m'n pannen gewoon naast elkaar staan in een grote lade, met hun deksel erop. Ik ben heel voorzichtig met m'n pannen. Het was een dure, maar superfijne set, dus ik behandel ze met zorg.

  3. Aan de binnenkant van de keukenkastjes vind ik wel een mooie manier. Bij mij liggen de deksels op de pan. Ik heb maar weinig pannen, dus het past allemaal prima.

  4. Poe, ik geloof niet dat ik op die plakhaakjes glazen deksels zou durven hangen. Ik denk dat die speciale dekselhouders voor in kastdeurtjes toch het handigst zijn.

  5. Er zitten hele leuke rekjes bij! Maar die heb ik niet nodig. Mijn deksels zitten gewoon op de pannen. En de pannen staan gewoon naast elkaar in het aanrechtkastje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder