Reacties

Van kopjesrek wand, tot vitrinekast: opbergideeën! — 48 reacties

 1. met zo'n geplakt plastic haakje aan het gammarek vrees ik dat je erop kunt wachten totdat alles een keer naar beneden dondert. Dan is het probleem ook opgelost en heb je geen kopjes meer.

 2. ha Nicole,

  het is allemaal even leuk!
  Ik heb wel wat haken in een plank gemonteerd. Is ook goed.
  Maar het kan mooier!
  Misschien doe ik dat eens een keertje...

  groetjes!
  Marlou

 3. Helemaal eens met Hans en Mar!
  Kopjes staan hier op z'n kop in de kast op keukenpapier.
  Het keukenpapier verschoon ik regelmatig.
  Ik koop altijd kopjes die op zijn kop te stapelen zijn.
  Scheelt enorm in ruimte.

 4. ik heb geen fraaie kopjes....maar degelijke witte mokken. Maar ik ben wel dol op opbersystemen en zelf opzoek naar de manier om efficient pannendeksels op te bergen. Als je daar nog eens een ideetje voor hebt?

 5. Ik zet gewoon in de kast. Moeder had toen kleiner vitrine kast. Zat ook kopjes en schotel erin. Het is wel mooi gezicht. Tegenwoordig is niet zo meer in. Vaak staat gewoon in de kast of aanrecht....

 6. Nooit eerder gezien, die kopjesrekken, maar wat zijn ze leuk! Die van mij staan deels in een vitrinekast en deels in een dicht keukenkastje. Ach ja, heel veel ruimte om te 'showen' is er in mijn huis ook niet.

 7. dat Ikea-rekje voor kopjes, daar heb ik ook likkebaardend naar gekeken, maarrrrr: er kan wel weinig op. Dus ik heb het - tot nu toe- in de winkel laten hangen

 8. onze kopjes staan eigenlijk gewoon in de kast. sommige systemen zien er heel leuk uit maar ik heb schrik dat er snel stof op gaat liggen

 9. Mijn kopjes staan in de kast, uit het zicht. Ik houd ervan om zo min mogelijk in het zicht te hebben op mijn aanrecht/in de keuken.

  • Toen wij onze keuken kochten raadde de keukenmeneer mij inderdaad dichte deurtjes aan. Hij zei dat de keuken dan veel netter zou ogen. Dus ik snap je verlangen naar een rustig uitzicht goed.

 10. Wat handig! Wij hebben in de keuken geen bovenkastjes en hebben vooral heel veel lades. Ook heel praktisch, want je trekt ze open en hebt meteen zicht op alles wat erin staat. ☺️ Onze kopjes en mokken staan in een uittrekbare hoekkast.

 11. Mijn kopjes staan gewoon in een keukenkastje, ik heb echter ook niet heel bijzonder servies wat ik graag in beeld zou willen hebben. ;) Als ik dat wel zou hebben, zou ik het graag in een kast willen hebben staan i.v.m. het stof.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder